Ο Τιμωρός επόμενα επεισόδια – Στριμώχνει την Έλλη

Ο Τιμωρός επόμενα επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, οι εξελίξεις τρέχουν με ταχύτητα. Ο Αλέξης είναι εξοργισμένος με την Έλλη, καθώς αναγνωρίζει ότι του κρύβει σημαντικές πληροφορίες. Οι μνήμες επιστρέφουν στη σκέψη της Έλλης, καθώς τα γενέθλιά της ξυπνούν αναμνήσεις από τον Μάρκο, τον έρωτα της ζωής της. Οι αναμνήσεις αυτές την οδηγούν σε μια συναισθηματική στιγμή στο νεκροταφείο, στον τάφο του Μάρκου.

Ο Τιμωρός επόμενα επεισόδια – Στριμώχνει την Έλλη

Αφού ο Αλέξης πληροφορείται για την επίσκεψή της στο νεκροταφείο, την ρωτάει πού βρισκόταν. Εκείνη του απαντά ότι ήταν με έναν πελάτη, αλλά εκείνος καταλαβαίνει ότι ο Μάρκος παραμένει ζωντανός στην καρδιά της, παρά τα χρόνια που έχουν περάσει. Όταν επιστρέφουν στο σπίτι, οι δύο τους συγκρούονται. Ο Αλέξης, ενοχλημένος, της λέει ότι δεν αντέχει τα ψέματα και τις εκπλήξεις. «Θα μπορούσες να μου το είχες πει ότι σκοπεύεις να πας στο νεκροταφείο», τονίζει. Η Έλλη προσπαθεί να δικαιολογηθεί, λέγοντας ότι η επίσκεψη δεν ήταν προγραμματισμένη αλλά αυθόρμητη.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί σε ενοχλεί τόσο πολύ», του απαντά, υποστηρίζοντας ότι ο Μάρκος αποτελεί παρελθόν στη ζωή της. Ο Αλέξης, όμως, είναι πεπεισμένος ότι η Έλλη διατηρεί ακόμα αισθήματα για τον Μάρκο. Της λέει ότι αν πράγματι τον είχε ξεπεράσει, δεν θα είχε επισκεφτεί το νεκροταφείο. Η ένταση μεταξύ τους αυξάνεται, και η αβεβαιότητα για τα συναισθήματα της Έλλης βάζει σε κίνδυνο τη σχέση τους.

Για την αρχική σελίδα « Τιμωρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

O ΤιμωρόςO Τιμωρός αλφαO Τιμωρός εξελίξειςO Τιμωρός επόμενα επεισόδιαO Τιμωρός σποιλερO Τιμωρός τρειλερΟ Τιμωρός alpha tvΟ Τιμωρός ηθοποιοίΟ Τιωρός επεισόδια