Ο Τιμωρός επόμενα επεισόδια – Καθαρίζουν τον Ρασίντ

Ο Τιμωρός επόμενα επεισόδια – Η αγωνία κορυφώνεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο Τιμωρός» στον ALPHA, καθώς ο Ρασίντ κάνει την εμφάνισή του και αναταράσσει την οικογένεια των Κομνηνών. Αυτή η απρόσμενη επιστροφή τους ωθεί να βρουν τρόπο να τον εξουδετερώσουν μια και καλή. Ο Μάρκος, όμως, έχει ένα σχέδιο που θα τους σοκάρει: τους φοβίζει με το ενδεχόμενο ότι ο Ρασίντ, ο άνθρωπος που υπηρέτησε τον Λεωνίδα και κατέστρεψε τον Μάρκο πριν 20 χρόνια, μπορεί να αποκαλύψει τα μυστικά τους.

Ο Τιμωρός επόμενα επεισόδια – Καθαρίζουν τον Ρασίντ

Ο Λεωνίδας και ο Αλέξης, ανήσυχοι για την εξέλιξη αυτή, δεν θα διστάσουν να κάνουν τα πάντα προκειμένου να διατηρήσουν τις παρανομίες τους κρυφές. Εμπλέκουν τον Αντώνη στο σχέδιό τους, που αποφασίζει να δράσει άμεσα. Ο Αντώνης αναλαμβάνει να απαγάγει τον Ρασίντ, θεωρώντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα κλείσει το ζήτημα οριστικά. Ωστόσο, ο Μάρκος χρειάζεται τον Ρασίντ για την εκδίκησή του εναντίον των Κομνηνών. Χρησιμοποιώντας τον Ρασίντ σαν πιόνι, επιδιώκει να στραφεί κατά του Λεωνίδα και του Αλέξη.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Μάρκος θα επιχειρήσει να σώσει τον Ρασίντ από την απαγωγή, αν και οι προθέσεις του δεν είναι καθόλου καθαρές. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα, και η αναμέτρηση φαντάζει αναπόφευκτη. Όλες οι πλευρές βρίσκονται σε τροχιά σύγκρουσης, και η έκβαση της ιστορίας διαγράφεται ως μια επική μάχη για επιβίωση και εκδίκηση.

Για την αρχική σελίδα « Τιμωρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

O ΤιμωρόςO Τιμωρός αλφαO Τιμωρός εξελίξειςO Τιμωρός επόμενα επεισόδιαO Τιμωρός σποιλερO Τιμωρός τρειλερΟ Τιμωρός alpha tvΟ Τιμωρός ηθοποιοίΟ Τιωρός επεισόδια