Ο Τιμωρός επόμενα επεισόδια – Αυτές είναι οι νέες μέρες και ώρες προβολής

Ο Τιμωρός επόμενα επεισόδια – Με αλλαγές στις μέρες προβολής της νέας του σειράς “Ο Τιμωρός” έρχονται τα νέα επεισόδια, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγες ώρες. Μέχρι τώρα, το κανάλι πρόβαλε τη σειρά κάθε Δευτέρα στις 21:00 με διπλό επεισόδιο. Από την επόμενη εβδομάδα, η σειρά θα προβάλλεται δύο μέρες, δηλαδή τη Δευτέρα 21/10 και την Τρίτη 22/10, την ίδια ώρα.

Ο Τιμωρός επόμενα επεισόδια – Αυτές είναι οι νέες μέρες και ώρες προβολής

Αυτή η αλλαγή έγινε λόγω της επιστροφής της επίσης νέας σειράς του σταθμού, “Διάφανη Αγάπη”, η οποία θα ξεκινήσει και πάλι τη Δευτέρα 21/10 στις 22:30 με νέο επεισόδιο. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς τη Δευτέρα και την Τρίτη, η άφιξη του Ρασίντ φέρνει τα πάνω κάτω στο σπίτι των Κομνηνών, οι οποίοι προσπαθούν να καταλάβουν τι επιδιώκει μετά από 20 χρόνια απουσίας. Ο Μάρκος παρακολουθεί την ταραχή που προκάλεσε, αλλά το παρελθόν θα τον κυνηγήσει πιο γρήγορα από όσο φαντάζεται. Ταυτόχρονα, η Έλλη και ο Αλέξης αναγκάζονται να αποκαλύψουν στον Φίλιππο ένα κομμάτι της αλήθειας για όσα συνέβησαν πριν από δύο δεκαετίες στο Μαρόκο.

Η Αγγελική σχεδιάζει ένα κόλπο για να καταλάβει τι σκέφτεται η Έλλη, ενώ το επικίνδυνο παιχνίδι της Ναταλίας και του Πέτρου συνεχίζεται και τους οδηγεί σε ένα μοιραίο λάθος. Μια απρόσμενη συνάντηση στο νεκροταφείο συγκλονίζει τον Μάρκο και αλλάζει όλα τα δεδομένα. Ο Μάρκος και ο Αλέξης, που κάποτε ήταν στενοί φίλοι, βρίσκονται και πάλι αντιμέτωποι, με τον Μάρκο να επιθυμεί εκδίκηση και να κινδυνεύει να αντιδράσει ακραία. Όταν βλέπει τον Αλέξη πάνω από τον τάφο του, η οργή του μεγαλώνει ακόμη περισσότερο. Ταυτόχρονα, ο Λεωνίδας αρχίζει να υποψιάζεται τη μυστική συνάντηση της Ναταλίας και του Πέτρου.

Θα ανακαλύψει άραγε ότι αυτοί οι δύο έχουν σχεδιάσει κάτι σατανικό εναντίον του; Η Αγγελική ανοίγεται στην Έλλη, προσπαθώντας να καταλάβει αν εκείνη νιώθει ακόμα κάτι για τον Μάρκο. Το ταξίδι της Έλλης στις αναμνήσεις του παρελθόντος επηρεάζει έντονα τον γάμο της. Στο μεταξύ, ο Αντώνης παίρνει δραστικά μέτρα και διατάζει την απαγωγή του Ρασίντ. Ο Μάρκος θα μπορέσει να τον σώσει εγκαίρως; Ο χρόνος τρέχει και οι Κομνηνοί δεν θα σταματήσουν μπροστά σε τίποτα για να προστατεύσουν τα ένοχα μυστικά τους.

Για την αρχική σελίδα « Τιμωρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

O ΤιμωρόςO Τιμωρός αλφαO Τιμωρός εξελίξειςO Τιμωρός επόμενα επεισόδιαO Τιμωρός σποιλερO Τιμωρός τρειλερΟ Τιμωρός alpha tvΟ Τιμωρός ηθοποιοίΟ Τιωρός επεισόδια