Ο Τιμωρός – Επιστρέφει και καίει τους Κομνηνούς

Ο Τιμωρός – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, οι εξελίξεις γίνονται ακόμη πιο δραματικές, καθώς ο Μάρκος συνεχίζει με επιτυχία τα σχέδιά του και η Έλλη βρίσκεται μπροστά στην αλήθεια και ζητά εξηγήσεις από τον Αλέξη.

Ο Τιμωρός – Επιστρέφει και καίει τους Κομνηνούς

Ο Μάρκος αποφασίζει να ταξιδέψει στο Μαρόκο, με στόχο να εντοπίσει τον άνθρωπο που πριν από είκοσι χρόνια είχε ξεναγήσει τόσο τον ίδιο όσο και τον Αλέξη στη χώρα. Πρόκειται για τον Ρασίντ, ο οποίος τότε ενεργούσε υπό τις εντολές του Λεωνίδα. Ο Μάρκος καταφέρνει να βρει τον Ρασίντ και, απειλώντας τον με όπλο, απαιτεί να συνεργαστούν αυτή τη φορά. Ο τρομοκρατημένος Ρασίντ συμφωνεί και εξηγεί πως τότε ακολουθούσε απλώς εντολές. Ο Μάρκος τον ενημερώνει για το πώς θα κινηθούν από δω και πέρα.

Με την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο Μάρκος αποφασίζει να συναντηθεί με τον Λεωνίδα, προκειμένου να συζητήσουν την επερχόμενη συνεργασία τους. Ο Λεωνίδας, ενθουσιασμένος με την προοπτική, κανονίζει ένα δείπνο, αγνοώντας τα πραγματικά σχέδια του Μάρκου. Το δείπνο κυλάει ομαλά, μέχρι που ο Ρασίντ κάνει την αιφνίδια εμφάνισή του. Φανερά ανήσυχος, ανακοινώνει ότι η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο, καθώς κάποιοι τον εκβιάζουν για 300.000 ευρώ. «Αλλιώς», τονίζει, «θα με σκοτώσουν και θα αποκαλύψουν τι με βάλατε να κάνω στο Μαρόκο, πριν από δεκαοχτώ χρόνια».

Η αποκάλυψη αυτή σοκάρει την Έλλη, η οποία πέφτει από τα σύννεφα ακούγοντας τον Ρασίντ. Αμέσως στρέφεται προς τον Αλέξη, ζητώντας εξηγήσεις για όσα συνέβησαν στο Μαρόκο, ενώ ταυτόχρονα κοιτάζει με απορία και τον πεθερό της, Λεωνίδα. Η Έλλη στη συνέχεια απευθύνεται στον Ρασίντ, ρωτώντας τον ποιος είναι και τι ζητά στο σπίτι της. Εκείνος ξεκινά να της εξηγεί, αλλά ο Αλέξης τον διακόπτει απότομα, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για παρεξήγηση. Τότε του ζητά να περάσει από το γραφείο του, προκειμένου να συζητήσουν το ζήτημα σε πιο ιδιωτικό περιβάλλον.

Τα γεγονότα εξελίσσονται ραγδαία, και φαίνεται πως οι αλήθειες του παρελθόντος πλησιάζουν στην επιφάνεια, απειλώντας να διαλύσουν τις ζωές των χαρακτήρων. Ο Μάρκος συνεχίζει να κινεί τα νήματα, φαινομενικά ανεπηρέαστος από τις αντιδράσεις των άλλων, ενώ ο Ρασίντ αναγκάζεται να συνεργαστεί, φοβούμενος για τη ζωή του. Η Έλλη, από την άλλη, βρίσκεται πλέον παγιδευμένη ανάμεσα στον άντρα της και την αλήθεια, την οποία προσπαθεί να ανακαλύψει με κάθε κόστος.

Για την αρχική σελίδα « Τιμωρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

O ΤιμωρόςO Τιμωρός αλφαO Τιμωρός εξελίξειςO Τιμωρός επόμενα επεισόδιαO Τιμωρός σποιλερO Τιμωρός τρειλερΟ Τιμωρός alpha tvΟ Τιμωρός ηθοποιοίΟ Τιωρός επεισόδια