Ο Τιμωρός Επεισόδιο 6 – Η απιστία του Αλέξη αποκαλύπτεται

Ο Τιμωρός Επεισόδιο 6 – Η Έλλη ζητά από τον Μάρκο να της αποκαλύψει όσα της κρύβει, εκφράζοντας την ανησυχία της για τις σκοτεινές πτυχές της σχέσης τους. Παράλληλα, η Μαρίνα αναλαμβάνει να παραπλανήσει την Έλλη, ρίχνοντας της στάχτη στα μάτια, προκειμένου να προστατεύσει το καλοστημένο σχέδιο του Μάρκου.

Ο Τιμωρός Επεισόδιο 6 – Η απιστία του Αλέξη αποκαλύπτεται

Ο Αλέξης, από την άλλη, προβληματίζεται για την πρόταση να κατέβει στην πολιτική. Αυτή η απόφαση τον φέρνει σε έντονη αντιπαράθεση με τον πατέρα του και την Έλλη, οι οποίοι εκφράζουν τις διαφωνίες τους. Η κατάσταση γίνεται πιο περίπλοκη όταν η Ναταλία και ο Πέτρος αρχίζουν να παίζουν ένα επικίνδυνο παιχνίδι με την Ισαβέλλα, προκαλώντας αναταραχή και αβεβαιότητα. Η απιστία του Αλέξη αποκαλύπτεται από ένα απροσδόκητο πρόσωπο, γεγονός που τον οδηγεί σε μια επικίνδυνη κατάσταση εκβιασμού.

Ο Λεωνίδας, σε μια ύστατη προσπάθεια να πείσει τον Άρη Γιαννουλάτο να συνεργαστεί μαζί τους, τον προσκαλεί στο σπίτι του για δείπνο. Ωστόσο, τα σχέδια του Μάρκου είναι ακόμα πιο περίπλοκα, καθώς οργανώνει ένα ταξίδι αστραπή στο Μαρόκο. Αυτή η επίσκεψη δεν πρόκειται απλώς να αποκαλύψει μυστικά, αλλά θα ανατρέψει επίσης κάθε ισορροπία που υπάρχει. Η ένταση αυξάνεται καθώς οι χαρακτήρες εμπλέκονται σε δίκτυα προδοσίας και συνεργασίας, οδηγώντας σε ανατροπές που θα επηρεάσουν τις σχέσεις και τις φιλοδοξίες τους.

Για την αρχική σελίδα « Τιμωρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

O ΤιμωρόςO Τιμωρός αλφαO Τιμωρός εξελίξειςO Τιμωρός επόμενα επεισόδιαO Τιμωρός σποιλερO Τιμωρός τρειλερΟ Τιμωρός alpha tvΟ Τιμωρός ηθοποιοίΟ Τιωρός επεισόδια