Ο Τιμωρός Επεισόδιο 4 – Ο Μάρκος χάνει τον έλεγχο

Ο Τιμωρός Επεισόδιο 4 – Η οικογένεια Κομνηνού προετοιμάζεται για μια ιδιαίτερη βραδιά καθώς η Έλλη γιορτάζει τα γενέθλιά της. Ο Λεωνίδας, ο πατέρας της, αποφασίζει να τους καλέσει όλους σε ένα μοναδικό δείπνο στο ρεστοράν της Ναταλίας, το οποίο δημιούργησε με δικά του χρήματα, δείχνοντας την αφοσίωσή του σε εκείνη.

Ο Τιμωρός Επεισόδιο 4 – Ο Μάρκος χάνει τον έλεγχο

Ο χώρος αυτός θεωρείται ιδανικός για τον εορτασμό, και η Έλλη, περιτριγυρισμένη από αγαπημένα πρόσωπα, φαίνεται να απολαμβάνει την βραδιά, χωρίς να φαντάζεται τις ανατροπές που επίκεινται. Ο Λεωνίδας, ωστόσο, έχει καταστρώσει ένα πιο βαθύ σχέδιο για τη συγκεκριμένη βραδιά. Σκοπεύει να ζητήσει σε γάμο τη Ναταλία μπροστά σε όλη την οικογένεια, εκμεταλλευόμενος τη συγκέντρωση τους. Παρόλο που εκείνος θεωρεί τη σχέση του με τη Ναταλία φυσική εξέλιξη, το σχέδιό του αντιμετωπίζει έντονη αντίδραση από τον γιο του, τον Αλέξη.

Ο Αλέξης είναι πεπεισμένος ότι η Ναταλία δεν έχει καλές προθέσεις και προσπαθεί με κάθε τρόπο να προστατεύσει την οικογένειά τους από τον κίνδυνο που θεωρεί ότι εκείνη αντιπροσωπεύει. Ο εγγονός του Λεωνίδα, ο Φίλιππος, συμμερίζεται τις ανησυχίες του πατέρα του. Και οι δύο βλέπουν ξεκάθαρα πως η Ναταλία δεν είναι η γυναίκα που παρουσιάζει ο Λεωνίδας και υποψιάζονται ότι η πρόθεσή της δεν είναι απλά η αγάπη για τον Λεωνίδα, αλλά κάτι πιο σκοτεινό. Η Ναταλία, από την πλευρά της, είναι αποφασισμένη να κερδίσει τη θέση της στην οικογένεια.

Όταν ο Λεωνίδας της κάνει την πρόταση γάμου, αποδέχεται χωρίς δισταγμό, βλέποντας σε αυτόν τον γάμο την ευκαιρία να εκπληρώσει τις φιλοδοξίες της. Η Ναταλία γνωρίζει ακριβώς τι θέλει από τη ζωή και είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να το πετύχει. Εξάλλου, ο ρόλος της ως η “κακή” της ιστορίας τονίζεται ιδιαίτερα, καθώς η ηθοποιός Εριέττα Μανούρη, που την υποδύεται, δηλώνει πως η Ναταλία δεν θα διστάσει να πατήσει επί πτωμάτων για να επιτύχει τους στόχους της. Η βραδιά, ενώ ξεκινά με χαρούμενες διαθέσεις, μετατρέπεται σταδιακά σε πεδίο εντάσεων.

Ο Αλέξης προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει τον πατέρα του για τον κίνδυνο που πιστεύει πως αντιπροσωπεύει η Ναταλία. Όμως, ο Λεωνίδας, τυφλωμένος από την αγάπη του, αρνείται να δει τα σημάδια. Την ίδια ώρα, ο Φίλιππος σκέφτεται τρόπους για να αποτρέψει την επιρροή της Ναταλίας στην οικογένεια, ενώ η Έλλη, αποκομμένη από τα γεγονότα, χάνεται στις σκέψεις της. Ο Μάρκος, βρίσκεται αντιμέτωπος με τις δικές του εσωτερικές συγκρούσεις. Η ανάγκη του για εκδίκηση φουντώνει και τον οδηγεί σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Ο Μάρκος αγωνίζεται να πείσει την Αγγελική πως δεν είναι αυτός που νομίζει, αλλά η ανυπομονησία του και οι ενέργειές του κινδυνεύουν να αποκαλύψουν την πραγματική του ταυτότητα προτού καταφέρει να υλοποιήσει τα σχέδιά του. Η βραδιά, που αρχικά φαινόταν να είναι μια ευχάριστη γιορτή, τελικά οδηγεί σε σύγκρουση μεταξύ μελών της οικογένειας, αφήνοντας το μέλλον τους γεμάτο αβεβαιότητα.

Για την αρχική σελίδα « Τιμωρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

O ΤιμωρόςO Τιμωρός αλφαO Τιμωρός εξελίξειςO Τιμωρός επόμενα επεισόδιαO Τιμωρός σποιλερO Τιμωρός τρειλερΟ Τιμωρός alpha tvΟ Τιμωρός ηθοποιοίΟ Τιωρός επεισόδια