Ο Τιμωρός Επεισόδιο 11 – Πέτρος – Ναταλία στα μαχαίρια

Ο Τιμωρός Επεισόδιο 11 – Η Έλλη νιώθει τύψεις για τη στάση της απέναντι στον Αλέξη και αποφασίζει να προχωρήσει σε μια νέα αρχή, αφήνοντας πίσω της το παρελθόν. Αντίθετα, ο Πέτρος έρχεται σε σύγκρουση με τη Ναταλία και επιλέγει να απαντήσει με τον ίδιο τρόπο, φλερτάροντας με την Ισαβέλλα. Στο μεταξύ, ο Ρασίντ, επηρεασμένος από την απληστία του, επιλέγει να δράσει μόνος του και προδίδει τον Μάρκο.

Ο Τιμωρός Επεισόδιο 11 – Πέτρος – Ναταλία στα μαχαίρια

Αγνοεί όμως ότι αυτό που ετοιμάζει είναι μια παγίδα που έχουν στήσει οι Κομνηνοί. Ο Μάρκος και ο Αντρέας αναλαμβάνουν να τον σώσουν. Καθώς οι εξελίξεις τρέχουν, ο Μάρκος βρίσκεται σε αμηχανία. Τον βασανίζει η σκέψη του χειρότερου σεναρίου: είτε να χάσει τη ζωή ενός ανθρώπου εξαιτίας του είτε να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του στους εχθρούς του. Αρχίζει μια αγωνιώδης αντίστροφη μέτρηση, καθώς οι κρίσιμες αποφάσεις που πρέπει να πάρει επηρεάζουν όχι μόνο τη δική του ζωή αλλά και εκείνες των γύρω του.

Ο χρόνος πιέζει και όλα κρέμονται από μια λεπτή κλωστή. Η αδυναμία του Ρασίντ να αντιληφθεί την επικινδυνότητα της κατάστασης και η απόφαση του Πέτρου να εκδικηθεί τη Ναταλία προσθέτουν στρες στην ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα. Όλοι βρίσκονται σε μια καταιγίδα συναισθημάτων και συγκρούσεων. Ο Μάρκος, με το ρολόι να μετρά αντίστροφα, κατανοεί ότι η τύχη τους εξαρτάται από τις επιλογές που θα κάνουν και από το θάρρος που θα δείξουν στις δύσκολες στιγμές.

Για την αρχική σελίδα « Τιμωρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

O ΤιμωρόςO Τιμωρός αλφαO Τιμωρός εξελίξειςO Τιμωρός επόμενα επεισόδιαO Τιμωρός σποιλερO Τιμωρός τρειλερΟ Τιμωρός alpha tvΟ Τιμωρός ηθοποιοίΟ Τιωρός επεισόδια