Ο Τιμωρός επεισόδια – Πιάνει στα πράσα τους παράνομους εραστές

Ο Τιμωρός επεισόδια – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς αναμένεται να είναι ανατρεπτικές, καθώς η Ναταλία κάνει ένα μοιραίο λάθος και αποκαλύπτεται η διπλή της ζωή. Η ίδια διατηρεί παράλληλη σχέση με τον Πέτρο, ενώ ο Λεωνίδας Κομνηνός πιστεύει ότι είναι η γυναίκα της ζωής του και του παραμένει πιστή. Ωστόσο, ένα σφάλμα της θα οδηγήσει αναπόφευκτα στη ρήξη μεταξύ τους.

Ο Τιμωρός επεισόδια – Πιάνει στα πράσα τους παράνομους εραστές

Ο Λεωνίδας, όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ, αρχίζει να αναζητά την αρραβωνιαστικιά του όταν εκείνη δεν απαντά στις κλήσεις του. Η Ναταλία, εκείνη τη στιγμή, βρίσκεται με τον Πέτρο, συνεργάτη του Λεωνίδα και εραστή της. Ο Λεωνίδας την ψάχνει παντού και τελικά την εντοπίζει στο εστιατόριό της, όπου τη βλέπει απομονωμένη με τον Πέτρο. Αν και παρακολουθεί από μακριά, δεν τους πλησιάζει και φεύγει αθόρυβα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Το ίδιο βράδυ, ο Λεωνίδας τη συναντά και τη ρωτάει πού βρισκόταν όλη μέρα, εκφράζοντας την ανησυχία του.

Η Ναταλία, χωρίς δισταγμό, του απαντά πως ήταν απασχολημένη με δουλειές στο εστιατόριο και με προμηθευτές. Ο Λεωνίδας, όμως, τη ρωτά αν ήταν μαζί της ο Πέτρος. Εκείνη το αρνείται κατηγορηματικά, λέγοντας πως δεν τον έχει δει. Ο Λεωνίδας, όμως, αντιλαμβάνεται ότι ψεύδεται και συνειδητοποιεί πως κάτι του κρύβει. Αυτή η στιγμή λειτουργεί σαν καμπανάκι για τον Λεωνίδα, ο οποίος αποφασίζει να παρακολουθεί στενά τις κινήσεις της Ναταλίας, καθώς υποπτεύεται πως υπάρχει κάτι περισσότερο από ό,τι του αποκαλύπτει.

Έτσι ξεκινά το τέλος της σχέσης τους, με την αλήθεια να έρχεται σιγά σιγά στο φως. Πώς θα αντιδράσει ο Λεωνίδας μόλις μάθει την αλήθεια για τη Ναταλία και τον Πέτρο; Θα μπορέσει να της συγχωρήσει το λάθος της ή θα είναι η ρήξη αναπόφευκτη; Τι συνέπειες θα έχει αυτή η αποκάλυψη στις σχέσεις τους;

Για την αρχική σελίδα « Τιμωρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

O ΤιμωρόςO Τιμωρός αλφαO Τιμωρός εξελίξειςO Τιμωρός επόμενα επεισόδιαO Τιμωρός σποιλερO Τιμωρός τρειλερΟ Τιμωρός alpha tvΟ Τιμωρός ηθοποιοίΟ Τιωρός επεισόδια