Ο Τιμωρός επεισόδια – Ο Μάρκος βάφει τα χέρια του με αίμα

Ο Τιμωρός επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η αγωνία φτάνει στο ζενίθ καθώς ο Μάρκος, γεμάτος θυμό και οργή, κρατάει ένα μαχαίρι και ετοιμάζεται να σκοτώσει. Προδομένος από τον καλύτερο του φίλο, επιστρέφει μετά από είκοσι χρόνια με μοναδικό σκοπό να εκδικηθεί. Αποφασίζει να πάρει την εκδίκησή του, αδιαφορώντας για το αν κάποιος θα προσπαθήσει να τον σταματήσει.

Ο Τιμωρός επεισόδια – Ο Μάρκος βάφει τα χέρια του με αίμα

Ο Αλέξης, αγνοώντας τι πρόκειται να συμβεί και χωρίς να ενημερώσει την Έλλη, κατευθύνεται στο νεκροταφείο. Εκεί, επισκέπτεται τον τάφο του φίλου του, Μάρκου. Οι τύψεις τον κυριεύουν και τον κάνουν να ζητάει συγχώρεση. “Συγχώρεσέ με, δεν το ήθελα,” ψιθυρίζει μπροστά στον τάφο, εκφράζοντας την βαθιά του μετάνοια για την προδοσία που είχε συμβεί εξαιτίας του πατέρα του. Ορκίζεται πως δεν θα πάψει να ζητάει συγγνώμη μέχρι να τον συναντήσει στον θάνατο.

Ο Μάρκος, που βρίσκεται κοντά αλλά χωρίς να ακούει τι λέει ο Αλέξης, είναι πεπεισμένος ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να τον εκδικηθεί. Βγάζει το μαχαίρι από την τσέπη του, έτοιμος να δώσει τέλος στη ζωή του πρώην φίλου του. Ωστόσο, την κρίσιμη στιγμή, η σκέψη του Γεράσιμου τον σταματά. Ο Γεράσιμος, με τη δική του επιρροή, ανατρέπει τα σχέδια του Μάρκου και τον αποτρέπει από τη δολοφονία. Ο Μάρκος, χωρίς να γίνει αντιληπτός, φεύγει γρήγορα. Τι θα συμβεί ανάμεσα στον Μάρκο και τον Αλέξη; Οι εξελίξεις στη σειρά υπόσχονται μεγάλες ανατροπές και έντονα συναισθήματα.

Για την αρχική σελίδα « Τιμωρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

O ΤιμωρόςO Τιμωρός αλφαO Τιμωρός εξελίξειςO Τιμωρός επόμενα επεισόδιαO Τιμωρός σποιλερO Τιμωρός τρειλερΟ Τιμωρός alpha tvΟ Τιμωρός ηθοποιοίΟ Τιωρός επεισόδια