Ο Τιμωρός επεισόδια – Η αλήθεια γκρεμίζει ξανά τις ζωές τους

Ο Τιμωρός επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς έρχονται αποκαλύψεις και συγκλονιστικές εξελίξεις που θα αλλάξουν τα πάντα. Ο γιος της Έλλης αποδεικνύεται γιος του Μάρκου και όχι του Αλέξη. Στην πρεμιέρα, παρακολουθήσαμε τον κεντρικό ήρωα να αγωνίζεται με τις συνέπειες μιας σφοδρής πλεκτάνης. Ο Μάρκος, αθώος, πέρασε χρόνια στις φυλακές του Μαρόκου, αναλαμβάνοντας ευθύνες που δεν του ανήκαν.

Ο Τιμωρός επεισόδια – Η αλήθεια γκρεμίζει ξανά τις ζωές τους

Κατά την παραμονή του στη φυλακή, ο φίλος του, Αλέξης, πλησίασε την Έλλη, τη γυναίκα που αγαπούσε ο Μάρκος. Με τη σύμφωνη γνώμη του πατέρα της, παντρεύτηκαν, ενώ η Έλλη διατηρούσε μυστική την αγάπη της για τον Μάρκο, πιστεύοντας ότι αυτός ήταν νεκρός. Όταν ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος από τον Μάρκο, επέλεξε να αποκρύψει την αλήθεια, παρουσιάζοντας τον Φίλιππο ως γιο του Αλέξη. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, οι αποκαλύψεις θα ανατρέψουν τις ισορροπίες. Η αποκάλυψη της πραγματικής πατρότητας θα προκαλέσει τριγμούς.

Ο Αλέξης, μόλις καταλάβει ότι ο Φίλιππος δεν είναι δικό του παιδί, θα βρεθεί μπροστά σε μία απρόσμενη αλήθεια που θα κλονίσει τη ζωή του. Από την άλλη, ο Μάρκος θα σοκαριστεί όταν μάθει ότι είναι ο πραγματικός πατέρας του γιου της Έλλης. Οι αντιδράσεις τους θα είναι καθοριστικές και θα κρατήσουν το κοινό σε αγωνία. Οι επόμενες εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές και γεμάτες συναισθηματική ένταση, αφήνοντας τους θεατές με κομμένη την ανάσα.

Για την αρχική σελίδα « Τιμωρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

O ΤιμωρόςO Τιμωρός αλφαO Τιμωρός Δημήτρης ΛάλοςO Τιμωρός εξελίξειςO Τιμωρός επεισόδιαO Τιμωρός επόμενα επεισόδιαO Τιμωρός σποιλερO Τιμωρός τρειλερΜυθοπλασία ο τιμωρόςΟ Τιμωρός alpha tvΟ Τιμωρός ηθοποιοί