Ο Τιμωρός – Ένα έμφραγμα τον στέλνει στην εντατική

Ο Τιμωρός – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Αλέξης και η Έλλη θα ζήσουν ώρες αγωνίας, καθώς ο Λεωνίδας θα καταλήξει στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Ο Λεωνίδας, που έχει χτίσει την καριέρα του ως επιχειρηματίας με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο, αντιμετωπίζει συνεχώς εχθρούς. Η τελευταία του σύγκρουση είναι με τον Άρη Γιαννουλάτο, ο οποίος, μαζί με τον Μάρκο και τον Αντρέα, ανακαλύπτουν στοιχεία από παλιές υποθέσεις του Λεωνίδα που έχουν βλάψει πολλούς ανθρώπους.

Ο Τιμωρός – Ένα έμφραγμα τον στέλνει στην εντατική

Ο Λεωνίδας, αντιλαμβανόμενος πως κάποιος γνωρίζει το σκοτεινό παρελθόν του και τον απειλεί, καλεί τον Αντώνη στο γραφείο του. Του ζητά να ανακαλύψει ποιος ανακινεί αυτά τα θέματα, καθώς φοβάται πως αν οι πληροφορίες φτάσουν στον Τύπο, θα καταστραφεί τόσο αυτός όσο και η οικογένειά του. Παρά τις προσπάθειες του Αντώνη, δεν εντοπίζονται συγκεκριμένα στοιχεία και ο Λεωνίδας αρχίζει να πανικοβάλλεται όλο και περισσότερο. Προσπαθώντας να μιλήσει στη Ναταλία για τους φόβους του, εκείνη τον ρωτά τι έχει κάνει και τον έχει αναστατώσει τόσο.

Εκείνη τη στιγμή, ο Λεωνίδας νιώθει έναν έντονο πόνο στο στήθος και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Οι γιατροί ενημερώνουν την οικογένεια πως υπέστη έμφραγμα και πως τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την υγεία του. Η σοβαρή κατάσταση του Λεωνίδα βυθίζει τα παιδιά του σε σκέψεις, καθώς συνειδητοποιούν πως η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή, και η κατάσταση γίνεται όλο και πιο δραματική.

Για την αρχική σελίδα « Τιμωρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

O ΤιμωρόςO Τιμωρός αλφαO Τιμωρός εξελίξειςO Τιμωρός επόμενα επεισόδιαO Τιμωρός σποιλερO Τιμωρός τρειλερΟ Τιμωρός alpha tvΟ Τιμωρός ηθοποιοίΟ Τιωρός επεισόδια