Ο Τιμωρός – Εκδικείται την οικογένεια του καλύτερου του φίλου

Ο Τιμωρός – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, οι εξελίξεις θα είναι ανατρεπτικές. Ένας αδίστακτος επιχειρηματίας, που είναι γεμάτος από επιθυμία για εξουσία και χρήμα, θα καταστρέψει τον Μάρκο. Οι άνθρωποι που ο Μάρκος αγαπούσε τον πρόδωσαν, και τώρα επιστρέφει για να εκδικηθεί.

Ο Τιμωρός – Εκδικείται την οικογένεια του καλύτερου του φίλου

Ο Δημήτρης Λάλος, γνωστός και ως ο Τιμωρός, σχεδιάζει να εκδικηθεί αυτούς που τον κατέστρεψαν, ανάμεσά τους και ο πατέρας του πρώην καλύτερου φίλου του, ο Λεωνίδας. Ο Λεωνίδας, ένας αδίστακτος επιχειρηματίας με μεγάλη φιλοδοξία, συνωμότησε για να καταστρέψει τα όνειρα του Μάρκου. Μετά την επιτυχία του “Σασμού”, ο Δημήτρης Λάλος επιστρέφει με τη νέα σειρά “Ο Τιμωρός”, που θα προβληθεί στον Alpha την επόμενη σεζόν. Κεντρικός ήρωας είναι ο Μάρκος, που αντιμετωπίζει μια επώδυνη προδοσία από το κοντινό του περιβάλλον.

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος υποδύεται τον αδελφικό φίλο που τον προδίδει, ενώ ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, γνωστός από τον “Παράδεισο των Κυριών”, ενσαρκώνει τον Λεωνίδα, τον πατέρα του φίλου του, που συνωμοτεί με το γιο του εναντίον του Μάρκου. Ο Δημήτρης Λάλος περιγράφει τη σειρά ως μια ιστορία αγάπης, φιλίας, προδοσίας και εκδίκησης, που εξετάζει την απληστία και την επιθυμία του ανθρώπου να διατηρήσει ό,τι έχει. Ο Λεωνίδας, ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας με σχέδια για πολιτική καριέρα, έχει χτίσει μια τεράστια περιουσία με πρόσχημα την οικογένεια και την ευτυχία του.

Ωστόσο, η επιθυμία του για εξουσία είναι αχαλίνωτη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Λεωνίδας και ο γιος του είχαν καταφέρει να καταδικάσουν άδικα τον Μάρκο για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε, οδηγώντας τον στη φυλακή. Είκοσι χρόνια αργότερα, ο Μάρκος αποφυλακίζεται και οργανώνει την εκδίκησή του εναντίον τους, καθώς και κατά της πρώην αγαπημένης του, Μαρίνας Καλογήρου, που τώρα είναι με τον κολλητό του.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

O Τιμωρός Δημήτρης ΛάλοςO Τιμωρός εξελίξειςO Τιμωρός επεισόδιαO Τιμωρός επόμενα επεισόδιαΜυθοπλασία ο τιμωρόςΟ Τιμωρός alpha tvΟ Τιμωρός έρχεται στον αλφα