Ο Τιμωρός – Αυτό είναι το αγκάθι στη σχέση Έλλης – Αλέξη

Ο Τιμωρός – Η Έλλη ανακάλυψε την εγκυμοσύνη της την περίοδο που είχε ξεκινήσει να βγαίνει με τον Αλέξη Κομνηνό. Η είδηση της εγκυμοσύνης γέμισε χαρά και τις δύο οικογένειες, χωρίς όμως να υποψιαστούν ότι το παιδί ίσως ήταν γόνος του Μάρκου.

Ο Τιμωρός – Αυτό είναι το αγκάθι στη σχέση Έλλης – Αλέξη

Η Έλλη είχε αμφιβολίες από την αρχή και επιβεβαίωσε τις υποψίες της όταν κράτησε το βρέφος για πρώτη φορά στην αγκαλιά της. Τα χαρακτηριστικά του παιδιού θύμιζαν έντονα τον Μάρκο, τον άντρα που είχε ερωτευτεί. Παρόλα αυτά, δεν αποκάλυψε τίποτα στον Αλέξη για να μην τον πληγώσει. Ο Αλέξης, ενθουσιασμένος, της είπε: «Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου. Το παιδί μας θα φωτίσει τη ζωή μας ακόμα περισσότερο. Νιώθω τυχερός που ήρθες στη ζωή μου». Η Έλλη αποφάσισε να του αποκαλύψει την αλήθεια πολύ αργότερα.

Όμως, ο Αλέξης, γνωρίζοντας ότι ο Μάρκος ήταν εξαφανισμένος, δήλωσε χωρίς δισταγμό: «Ο Φίλιππος είναι δικό μου παιδί. Δεν θέλω να ακούσω ξανά το όνομά του». Παρά την απόφαση του Αλέξη, η Έλλη δεν μπορούσε να αγνοήσει την ομοιότητα του Φίλιππου με τον Μάρκο. Η επαναστατική φύση του παιδιού την έκανε να σκέφτεται συχνά τον πρώην αγαπημένο της. Η κατάσταση γίνεται πιο περίπλοκη όταν ο Μάρκος, πλέον με το ψευδώνυμο Άρης Γιαννουλάτος, επιστρέφει και εμφανίζεται ως επενδυτής στην επιχείρηση της οικογένειας.

Ο Φίλιππος αναπτύσσει στενή σχέση μαζί του, γεγονός που εντυπωσιάζει τους πάντες. Όταν ο Μάρκος ανακαλύπτει ότι ο Φίλιππος είναι γιος του, νιώθει συντετριμμένος. Έρχεται αντιμέτωπος με τα συναισθήματα που προσπαθούσε να θάψει, αντιμετωπίζοντας την οικογένεια που κάποτε τον είχε προδώσει.

Για την αρχική σελίδα « Τιμωρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

O ΤιμωρόςO Τιμωρός αλφαO Τιμωρός εξελίξειςO Τιμωρός επόμενα επεισόδιαO Τιμωρός σποιλερO Τιμωρός τρειλερΟ Τιμωρός alpha tvΟ Τιμωρός ηθοποιοίΟ Τιωρός επεισόδια