Ο Τιμωρός – Αυτή είναι η πρώτη σκηνή της πολυαναμενόμενης σειράς

Ο Τιμωρός – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, οι εξελίξεις προμηνύονται συγκλονιστικές καθώς η ιστορία ξεκινά σε μία δεξίωση. Ο Μάρκος, ο ήρωας της νέας δραματικής σειράς του ALPHA, «Ο Τιμωρός», επιστρέφει για να εκδικηθεί. Στην πρωτότυπη αυτή σειρά, ο Δημήτρης Λάλος εμφανίζεται με νέο look και ενσαρκώνει τον Μάρκο, έναν χαρακτήρα που βιώνει επώδυνη προδοσία από τους πιο κοντινούς του ανθρώπους.

Ο Τιμωρός – Αυτή είναι η πρώτη σκηνή της πολυαναμενόμενης σειράς

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ απο τα πρώτα κιόλας γυρίσματα, αποκαλύπτεται το έντονο κλίμα της σειράς. Ο κεντρικός μας ήρωας Μάρκος, με σκηνοθέτη τον Μιχάλη Κωνσταντάτο, αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της προδοσίας που του κόστισε τα πάντα: την οικογένεια, την ελευθερία και τους φίλους του. Το συγκλονιστικό στοιχείο είναι πως οι προδότες του ήταν ο αδελφικός του φίλος και ο πατέρας του φίλου του, που τον έβαλαν σε φυλακή για κάτι που δεν έκανε. Με την ελευθερία του αποκατεστημένη, ο Μάρκος ετοιμάζεται να πάρει τη δικαιοσύνη στα χέρια του. Η σειρά υπόσχεται ανατροπές και ένταση καθώς ο ήρωας αναζητά τους υπεύθυνους για την καταστροφή της ζωής του.

Η αναζήτησή του επικεντρώνεται στην εκδίκηση, καθώς είναι το μόνο που του δίνει νόημα και σκοπό. Στην πρώτη σκηνή, η δεξίωση δείχνει την επανένωση του Μάρκου με τον πρώην φίλο του και την πρώην σύντροφό του, που πλέον είναι ζευγάρι. Παρά το ήρεμο και αινιγματικό παρουσιαστικό του Μάρκου, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις προθέσεις του, καθώς η πρόσφατη αποφυλάκισή του δεν θα τον κρατήσει μακριά από την επιθυμία του για εκδίκηση. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι παίρνουν τα μέτρα τους, και οι ισορροπίες αλλάζουν.

Οι μάσκες θα πέσουν σύντομα, και όλοι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τις ευθύνες τους. Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του Μάρκου για να φέρει τους προδότες του ενώπιον των ευθυνών τους; Και ποια ανατροπή μπορεί να αλλάξει τη ροή της εκδίκησής του; Οι απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά θα αποκαλυφθούν σύντομα, καθώς οι εξελίξεις ενδέχεται να φέρουν ανατροπές που κανείς δεν περιμένει.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

O Τιμωρός εξελίξειςO Τιμωρός επεισόδιαO Τιμωρός επόμενα επεισόδιαO Τιμωρός σποιλερO Τιμωρός τρειλερΜυθοπλασία ο τιμωρόςΟ Τιμωρός alpha tvΟ Τιμωρός έρχεται στον αλφα