Ο Τιμωρός – ”Απο το καφέ της χαράς” στη νέα σειρά του alpha

Ο Τιμωρός – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, οι εξελίξεις θα φέρουν σημαντικές ανατροπές, καθώς ο Μανωλάκης από το «Καφέ της Χαράς» θα εισβάλει στη σειρά σε ρόλο έκπληξη. Η σειρά, που αποτελεί ένα από τα ισχυρά χαρτιά του ALPHA, συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τη μυθοπλασία της, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Λάλο.

Ο Τιμωρός – ”Απο το καφέ της χαράς” στη νέα σειρά του alpha

Στη σειρά θα συμμετάσχουν επίσης ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, η Μαρίνα Καλογήρου, ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, η Γιώτα Αργυροπούλου, ο Νίκος Γκέλιας, η Εριέττα Μανούρη, ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς, ο Μελέτης Γεωργιάδης και η Γιώτα Φέστα, μαζί με πολλούς άλλους ταλαντούχους ηθοποιούς. Σημαντική είναι η παρουσία καταξιωμένων προσώπων της υποκριτικής τέχνης, τα οποία θα εμφανιστούν σε γκεστ και κωμικούς ρόλους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Δημήτρης Κυριακίδης, Δημήτρης Κίτσος και Κώστας Νικούλις θα κάνουν την εμφάνισή τους στη σειρά.

Επίσης, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για λίγα επεισόδια θα συμμετάσχουν ο Αλέξανδρος Σταύρου, η Ελίζα Σκολίδη και ο Πάρις Σκορτσολιάς. Με όλες αυτές τις εντυπωσιακές συμμετοχές και τις συναρπαστικές εξελίξεις, η σειρά «Ο Τιμωρός» υπόσχεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Κάθε επεισόδιο υπόσχεται να αποκαλύψει νέα μυστήρια και να διατηρήσει την ένταση και το ενδιαφέρον του θεατή σε υψηλά επίπεδα. Με έναν τόσο δυναμικό καστ και φρέσκιες συμμετοχές, η σειρά φαίνεται ότι θα καταφέρει να κερδίσει ακόμα περισσότερο την αγάπη του κοινού.

Για την αρχική σελίδα « Τιμωρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

O ΤιμωρόςO Τιμωρός αλφαO Τιμωρός Δημήτρης ΛάλοςO Τιμωρός εξελίξειςO Τιμωρός επεισόδιαO Τιμωρός επόμενα επεισόδιαO Τιμωρός σποιλερO Τιμωρός τρειλερΜυθοπλασία ο τιμωρόςΟ Τιμωρός alpha tv