O Τιμωρός – Αλλάζει ταυτότητα και εκδικείται

O Τιμωρός – Ο Μάρκος, τον οποίο υποδύεται ο Δημήτρης Λάλος, επιστρέφει μετά από 18 χρόνια στη φυλακή, με σκοπό να εκδικηθεί εκείνους που τον πρόδωσαν, όπως θα δούμε στη νέα σειρά του Alpha. Ο Αλέξης, τον οποίο παίζει ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, οργανώνει άψογα μια προδοσία εναντίον του κολλητού και αδερφικού του φίλου.

O Τιμωρός – Αλλάζει ταυτότητα και εκδικείται

Σύντομα, ο Μάρκος ενοχοποιείται για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε και, μετά από μια γρήγορη δίκη με όλα τα στοιχεία εναντίον του, καταλήγει στη φυλακή. Στη φυλακή, ο Μάρκος περνά 18 σκοτεινά χρόνια, αμφισβητώντας την ίδια του την ύπαρξη, αφού έχασε τα πάντα: την οικογένειά του, την περιουσία του και τη μεγάλη του αγάπη. Το 2024, όμως, επιστρέφει και δεν είναι πια ο ίδιος. Έχει αλλάξει όχι μόνο στο όνομα και στην όψη, λόγω της πλαστικής επέμβασης που έκανε μετά από επίθεση στη φυλακή, αλλά και στην καρδιά και στην ψυχή.

Ο άλλοτε αθώος εικοσάχρονος έχει μεταμορφωθεί σε έναν άντρα που τον τρώει το μίσος. Ο Μάρκος δεν επέστρεψε για να πάρει απαντήσεις ή να μάθει γιατί τον πρόδωσαν οι δικοί του άνθρωποι. Δεν τον ενδιαφέρει πλέον, αφού ο χρόνος δεν γυρνά πίσω. Επέστρεψε για να εκδικηθεί εκείνους που του στέρησαν τη ζωή του. Ο μόνος λόγος που ζει πια είναι η εκδίκηση, όπως θα δούμε στη νέα σειρά του Alpha.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

O ΤιμωρόςO Τιμωρός αλφαO Τιμωρός Δημήτρης ΛάλοςO Τιμωρός εξελίξειςO Τιμωρός επεισόδιαO Τιμωρός επόμενα επεισόδιαO Τιμωρός σποιλερO Τιμωρός τρειλερ