Ο πρώτος από εμάς – Τον πιάνει στα πράσα με άλλη γυναίκα

Ο πρώτος από εμάς – Ο Νικόλας χάνει αρκετά χρήματα και πίσω από αυτό κρύβεται ο λογιστής του, τον οποίο εμπιστευόταν για χρόνια. Φυσικά κάνει τη γη κάτω από τα πόδια του γιατί πίστευε ότι έχει κοντά του ανθρώπους εμπιστοσύνης. Στο μεταξύ ο Τάσος ενδιαφέρεται να μάθει αν η Έλσα έχει αγόρι, ενώ η ερωτική ιστορία με την Έλενα και τον Νικόλα συνεχίζεται, με τον Νικόλα όμως να μη δίνει περισσότερη σημασία.

Ο πρώτος από εμάς – Τον πιάνει στα πράσα με άλλη γυναίκα

Δεν περιμένει, όμως, ότι η Έλενα θα έρθει απρόσκλητη στο σπίτι του τη στιγμή που εκεί νος είναι με άλλη γυναίκα στο κρεβάτι. Μέσα σε όλα, ο Πέτρος καταλαβαίνει πως ο Αλέξης δεν είναι ένας απλός φίλος του πατέρα του και αποφασίζει να κάνει δύσκολη τη ζωή του Φίλιππου. Ο Στέφανος πάλι επισκέπτεται την Αθηνά, τη γιατρό του Άλκη, στο νοσοκομείο και γοητεύεται από την προσωπικότητά της.

Παράλληλα, ο Άλκης παραδέχεται στην Κάτια την αγάπη που νιώθει για εκείνη, όμως η άφιξη του Έβαν θα τους φέρει όλους σε δύσκολη θέση. Η έκπληξη της Έλσας φέρνει την παρέα ακόμη πιο κοντά, στο τελευταίο βράδυ πριν την επέμβαση του Άλκη. Αργότερα η Έλενα ξεσπάει με θυμό στον Νικόλα για τον τρόπο που την αντιμετώπισε και τα όσα έγιναν, βάζοντάς τα και με τον εαυτό της, αλλά ενόψει της εγχείρησης αποφασίζουν να κάνουν ανακωχή.

Ο Έβαν με τη σειρά του, που καταλαβαίνει πως έχει αρχίσει να χάνει την Κάτια, ζητάει από τον Άλκη να παίξουν με ίσους όρους, ενώ η Σοφία ενδίδει σε κάτι εντελώς απαγορευμένο για εκείνη. Παράλληλα ο Φίλιππος μιλάει για πρώτη φορά στη Χριστίνα με απόλυτη ειλικρίνεια.

Ο Άλκης ζητά από τη Θάλεια να προσέχει την Έλσα, ενώ παροτρύνει την Κάτια να συνεχίσει τη ζωή της χωρίς αυτόν, γεγονός που φαίνεται πως την πληγώνει. Λίγο πριν μπει ο Αλκης στο χειρουργείο και μπροστά στον φόβο του θανάτου, θα έρθει αντιμέτωπος με μια μεγάλη συμφιλίωση.

Για την αρχική σελίδα « Ο Πρώτος από εμάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ο πρωτος απο εμαςο πρωτος απο εμας αντ1Ο πρώτος απο εμάς αποψεΟ πρώτος απο εμάς αυριοΟ Πρώτος από εμάς εξελιξειςΟ Πρώτος από εμάς επεισοδιαΟ πρώτος απο εμάς επομενα επεισοδιαο πρωτος απο εμας νεα σειραΟ πρώτος απο εμάς περιληψειςΟ πρώτος απο εμάς σειραΟ πρώτος απο εμάς σημεραΟ πρώτος απο εμάς τι θα γινειΟ πρώτος απο εμάς τρειλερ