Ο Πρώτος Από Εμάς – Περιλήψεις επεισοδίων 34 – 35

Ο Πρώτος Από Εμάς – Η δραματική κομεντί «Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ» έρχεται την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου στις 22:30 και την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου στις 22:00 με 2 νέα επεισόδια γεμάτα ανατροπές και εκπλήξεις, συγκίνηση, αλλά και χιούμορ!

Ο Πρώτος Από Εμάς – Περιλήψεις επεισοδίων 34 – 35

Στο πρώτο επεισόδιο που θα προβληθεί την Τετάρτη στις 22:30, η Έλενα αντιμετωπίζει δυσάρεστα νέα που επηρεάζουν όχι μόνο τη ζωή της αλλά και όλη την παρέα. Ένα αναπάντεχο κοριτσίστικο πιτζάμα πάρτι όμως ανατρέπει την κατάσταση, ενώ η Σμαράγδα, με μια τρυφερή σκηνή μητέρας-κόρης, της φυτεύει μια νέα ιδέα. Οι συναντήσεις του Φίλιππου και του Λεωνίδα, μετά από χρόνια, προκαλούν συναισθηματικές ανακατατάξεις, ενώ ο Άλκης και η Κάτια αναμένουν με ανυπομονησία τον υπέρηχο. Τα πράγματα φτάνουν στα όριά τους για τη Σοφία με τον Κοσμά, μετά από έναν έντονο καυγά, ενώ ο Έβαν επιστρέφει απροειδοποίητα και εισβάλλει δυναμικά στις ζωές όλων.

Στο δεύτερο επεισόδιο που θα προβληθεί την Πέμπτη στις 22:00, η Κάτια και ο Άλκης, ενώ βρίσκονται σε ραντεβού στον γιατρό, αντιμετωπίζουν μια απρόσμενη επίσκεψη που θα τους επηρεάσει. Η Έλενα προτείνει μια νέα ιδέα που ανατρέπει τις αποφάσεις της, ενώ το παρελθόν του Φίλιππου επιστρέφει για να μείνει. Το μέλλον της Σοφίας και του Κοσμά φαίνεται δυσοίωνο, ενώ η Έλσα ανησυχεί για τα νέα δεδομένα που εισβάλλουν στη ζωή της. Η Αθηνά αντιμετωπίζει μια έκπληξη που την βάζει αντιμέτωπη με μια σημαντική απόφαση, ενώ ο Έβαν επιστρέφει δυναμικά και αποφασίζει να ανακτήσει ό,τι του ανήκει.

Η σειρά υπόσχεται να μας κρατήσει σε αγωνία και να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές διασκέδασης και συναισθηματικής έντασης.

Για την αρχική σελίδα « Ο Πρώτος από εμάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ο πρωτος απο εμαςο πρωτος απο εμας αντ1Ο πρώτος απο εμάς αυριοΟ Πρώτος από εμάς εξελιξειςΟ Πρώτος από εμάς επεισοδιαΟ πρώτος απο εμάς επομενα επεισοδιαΟ πρώτος απο εμάς περιληψειςΟ πρώτος απο εμάς σημεραΟ πρώτος απο εμάς τι θα δούμεΟ πρώτος απο εμάς τρειλερ