Ο Πρώτος από εμάς: Όνειρα, Φιλία και Ανατροπές – Η Ιστορία των Έξι Φίλων

Ο Πρώτος από εμάς: Έξι αγαπημένοι φίλοι βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα συγκλονιστικό γεγονός που θα ανατρέψει τις ζωές τους και θα γίνει η δεύτερη ευκαιρία που πάντα αναζητούσαν. Γιατί η ζωή δεν προσφέρει μόνο μία ευκαιρία!

Ο Πρώτος από εμάς: Όνειρα, Φιλία και Ανατροπές – Η Ιστορία των Έξι Φίλων

Η νέα δραματική κομεντί “Ο Πρώτος από Εμάς” θα κάνει το ντεμπούτο της τον Οκτώβριο στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και αποτελεί έναν ύμνο στη φιλία, στην αγάπη, στις σχέσεις, στα σημαντικά της ζωής, στους στόχους και στα όνειρα που κάποιοι από εμάς είτε δεν καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε είτε δεν προσπαθήσαμε ποτέ.

Οι έξι φίλοι έχουν διαφορετικές ανάγκες, καθημερινότητες, όνειρα και αγωνίες, αλλά αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν κάτι απροσδόκητο. Κατά τη διάρκεια μιας βραδινής τους εξόδου, ο Άλκης καταρρέει και η ιατρική γνωμάτευση τον οδηγεί σε έναν δύσκολο δρόμο. Αυτή η ανατροπή του καθημερινού τους βίου τους τους κάνει να συνειδητοποιήσουν ότι τα πάντα στη ζωή μπορούν να ανατραπούν από τη μια στιγμή στην άλλη.

Παρά τις δυσκολίες, έχουν τη στήριξη των φίλων τους, που στέκονται δίπλα τους σε αυτήν την ανηφόρα. Όλοι μαζί, σαν μια αγκαλιά, αντιμετωπίζουν αυτήν την πρόκληση, και η ιατρική περιπέτεια του φίλου τους τους κάνει να επαναπροσδιορίσουν τα θέλω τους, τα όνειρά τους και τις ανάγκες τους. Βλέπουν τη ζωή με νέο βλέμμα και συνειδητοποιούν ότι αξίζει να ζουν όπως επιθυμούν, όχι όπως τους επιβάλλουν.

Οι ζωές τους αλλάζουν για πάντα προς το καλύτερο, με αποκαλύψεις, συγκρούσεις, απρόσμενους έρωτες και τη δύναμη της πραγματικής φιλίας να τους υποστηρίζει αντιμέτωπους με όλες τις δυσκολίες. Η νέα δραματική κομεντί “Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ” είναι ένα ταξίδι στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής, μια νέα σύγχρονη σειρά γεμάτη συναισθηματικότητα και τρυφερότητα, που υπόσχεται να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές συγκίνησης και γέλιου, και να μας θυμίσει ότι η ζωή δεν περιορίζεται σε μία μόνο ευκαιρία!

ο πρωτος απο εμαςΟ Πρώτος από εμάς ant1 tvο πρωτος απο εμας αντ1Ο Πρώτος από εμάς εξελιξειςΟ Πρώτος από εμάς επεισοδιαο πρωτος απο εμας Κατιαο πρωτος απο εμας Λεναο πρωτος απο εμας νεα σειρα