Ο Πρώτος απο εμάς – Η Κάτια έγκυος – Η Σοφία ενδίδει

Ο Πρώτος απο εμάς – Λίγες μέρες μετά τη θεραπεία του, ο Άλκης φανερά καταπονημένος, προσπαθεί να βρει το κουράγιο να προχωρήσει. Η όχι και τόσο τυχαία συνάντηση της Έλσας και του Τάσου θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά, ενώ η ξαφνική είσοδος του Κοσμά στο σπίτι του, θα τον φέρει αντιμέτωπο με μια δυσάρεστη έκπληξη.

Ο Πρώτος απο εμάς – Η Κάτια έγκυος – Η Σοφία ενδίδει

Η Χριστίνα πάλι θα πέσει πάνω στη νέα σχέση του Φίλιππου, κατηγορώντας τον ίδιο για ψεύτικες ελπίδες. Την ώρα που η Έλενα θα χαθεί στον κόσμο του διαδικτυακού φλερτ, ο Νικόλας θα κάνει την πρώτη του επίσκεψη σε ψυχοθεραπεύτρια. Η Κάτια με τη σειρά της γυρίζει από τον μήνα του μέλιτος με τον Έβαν, με ένα νέο που θα αλλάξει τις ζωές όλων. Ο Νικόλας αισθάνεται άνετα στη συνεδρία της ψυχανάλυσης, πρωτόγνωρο για εκείνον.

Έχει, όμως, ένα μεγάλο πρόβλημα: Η ψυχολόγος του είναι όμορφη με πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα που θα τον γοητεύσει. Η Έλσα, από την άλλη, δεν μπορεί να ξεχάσει τον Τάσο. Εκείνος ταυτόχρονα τη διεκδικεί και της ζητάει να περάσει μαζί του το απόγευμα. Στο μεταξύ, η Σοφία δεν μπορεί άλλο να αντισταθεί στην επιθυμία της να κάνει έρωτα με τον Νώντα. Έχει κανονίσει μαζί του ραντεβού και παλεύει συνεχώς με τις τύψεις που νιώθει απέναντι στον Κοσμά. Τελικά θα καταφέρει να αφήσει πίσω της τις ενοχές και να βρεθεί τελικά μαζί του.

Όσο για την Κάτια επιστρέφει από τον μήνα του μέλιτος και κάνει ό,τι μπορεί για να αποφύγει τον Άλκη. Κάνει τεστ εγκυμοσύνης το οποίο βγαίνει θετικό. Γνωρίζει, όμως, ποιος είναι ο πατέρας; Μήπως εκείνη η μία φορά που κοιμήθηκε με τον Άλκη θα της αλλάξει για πάντα τη ζωή;

Για την αρχική σελίδα « Ο Πρώτος από εμάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ο πρωτος απο εμαςο πρωτος απο εμας αντ1Ο πρώτος απο εμάς αποψεΟ πρώτος απο εμάς αυριοΟ Πρώτος από εμάς εξελιξειςΟ Πρώτος από εμάς επεισοδιαΟ πρώτος απο εμάς επομενα επεισοδιαο πρωτος απο εμας νεα σειραΟ πρώτος απο εμάς περιληψειςΟ πρώτος απο εμάς σειραΟ πρώτος απο εμάς σημεραΟ πρώτος απο εμάς τι θα γινειΟ πρώτος απο εμάς τρειλερ