Ο Πρώτος Από Εμάς – Επεισόδιο 9, 10

Ο Πρώτος Από Εμάς – Επεισόδιο 9, 10  Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Ο Πρώτος από εμάς του ΑΝΤ1 …

Ο Πρώτος Από Εμάς – Επεισόδιο 9, 10

Σε μια περίοδο αγωνίας στο νοσοκομείο, η παρέα περιμένει νέα για τον Άλκη, που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Η Αθηνά αποκαλύπτει ότι ο Άλκη έχει λίγους μήνες ζωής. Η Χριστίνα ζητεί διαζύγιο από τον Φίλιππο, ενώ η Σοφία έχει μια κρυφή σχέση με τον Νώντα. Ο Άλκη παρακαλεί την Κάτια να προχωρήσει στη ζωή της με τον Έβαν, παρόλο που είναι ακόμα ερωτευμένη με αυτόν.

Ο Πρώτος Από Εμάς – Επεισόδιο 9

Ώρες αγωνίας περνά η παρέα έξω από το χειρουργείο. Η Έλσα ανησυχεί για τον Άλκη, ενώ η Αθηνά τους ενημερώνει για την έκβαση της επέμβασης. Η Χριστίνα δεν αντέχει το βάρος των νέων δεδομένων μετά το χωρισμό της με τον Φίλιππο, ενώ η Έλενα αποφασίζει να απομακρυνθεί από τον Νικόλα Η Σοφία, από την άλλη, ενδίδει στο απαγορευμένο, αλλά μια απρόσμενη εμφάνιση τη φέρνει κοντά στην αποκάλυψη του μυστικού της. Τα αποτελέσματα της παθολογικής εξέτασης του Άλκη βγαίνουν και φέρνουν νέα δεδομένα, που τους ταράζουν ξανά όλους. Την ίδια στιγμή, ο Κοσμάς έχει αρχίσει να θεωρεί φίλο του πια τον Νώντα, χωρίς να γνωρίζει πως η Σοφία και εκείνος έρχονται όλο και πιο κοντά ερωτικά.

Ο Πρώτος Από Εμάς – Επεισόδιο 10

Σύμφωνα με την Αθηνά, απομένουν λίγοι μήνες ζωής στον Άλκη. Εκείνος, που νιώθει πιο αδύναμος από ποτέ, παρακαλεί την Κάτια να συνεχίσει τη ζωή της και να παντρευτεί τον Έβαν. Η Κάτια βρίσκεται σε αδιέξοδο. Είναι ερωτευμένη μαζί του, αλλά δεν υπάρχει χρόνος να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να ακολουθήσει την καρδιά της. Η Χριστίνα ζητά από τον Φίλιππο να υπογράψει το διαζύγιο. Ο Έβαν ετοιμάζει μπάτσελορ πάρτι και καλεί τους άντρες της παρέας με απώτερο σκοπό να δείξει στον Άλκη πως η Κάτια είναι δική του. Εκείνη, δε, στο δικό της μπατσελορέτ, μόνο χαρούμενη δεν είναι για τον επικείμενο γάμο της.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ο Πρώτος από εμάς – Επεισόδιο 11, 12

Για την αρχική σελίδα « Ο Πρώτος από εμάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ο πρωτος απο εμαςΟ Πρώτος Από Εμάς – Επεισόδιο 10Ο Πρώτος Από Εμάς – Επεισόδιο 9