Ο Πρώτος Από Εμάς – Επεισόδιο 4, 5, 6

Ο Πρώτος Από Εμάς – Επεισόδιο 4, 5, 6  Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Ο Πρώτος από εμάς του ΑΝΤ1 …

Ο Πρώτος Από Εμάς – Επεισόδιο 4, 5, 6

Ο Πρώτος Από Εμάς – Επεισόδιο 4

Ο Νικόλας στο επεισόδιο 4 εδώ στο σέρφαρε, διαχειρίζεται τις παράλληλες σχέσεις του με τη Ζωή και την Έλενα, ενώ αποφασίζει να στηρίξει ενεργά την Έλσα με γενναιοδωρία. Όταν μια απρόσμενη επίσκεψη εκπλήσσει τη Κάτια, εκείνη βρίσκεται σε σκέψεις. Ο Έβαν περιμένει με ανυπομονησία τον επερχόμενο γάμο τους, αλλά η Κάτια και ο Άλκης πλησιάζουν επικίνδυνα.

Ο Κοσμάς, αποφασίζοντας να επισκευάσει τον χαλασμένο θερμοσίφωνα με μεγάλη επιμονή, προκαλεί μια ρήξη στη σχέση του με τη Σοφία. Τα προσεχή γενέθλια του Νικόλα θα αποκαλύψουν κάτι σημαντικό που θα αναστατώσει την παρέα.

Ο Πρώτος Από Εμάς – Επεισόδιο 5

Στο επεισόδιο 5, η παρέα παραμένει ενωμένη, όπως πάντα, και μετά από τη μεγάλη αποκάλυψη που έκανε ο Φίλιππος, του υπόσχεται στήριξη μέχρι το τέλος. Η Κάτια ψάχνει στο παρελθόν του Έβαν, αλλά αυτός ανακαλύπτει κάτι για εκείνη που τον φέρνει σε υποψία. Η Έλσα προσπαθεί να κάνει τον Άλκη να αντιμετωπίσει το παρελθόν του και το επιτυγχάνει.

Ο Άλκης και η Κάτια μοιράζονται τη στιγμή που σχεδόν φίλησαν με την υπόλοιπη παρέα. Μετά από μια ρομαντική βραδιά που πέρασε με τον Αλέξη, ο Φίλιππος αποφασίζει να αντιμετωπίσει τη νέα του πραγματικότητα. Ένα νέο πρόσωπο φτάνει και διαταράσσει τη Σοφία. Ταυτόχρονα, μια απρόσμενη επισκεπτήρια από το παρελθόν σηματοδοτεί το ξεκίνημα ενός νέου κεφαλαίου στη ζωή του Άλκη.

Ο Πρώτος Από Εμάς – Επεισόδιο 6

Ενώ στο επεισόδιο 6, ο Άλκης συναισθηματικά φορτίζεται από την παρουσία του πατέρα του Στέφανου, αισθάνεται αδιαθεσία και τελικά πηγαίνει στο νοσοκομείο. Ο Φίλιππος αποφασίζει να αφήσει τη γυναίκα του και τα παιδιά του, προκειμένου να μείνει στο σπίτι του Αλέξη. Αυτή η απόφαση του Φίλιππου προκαλεί έκπληξη σε όλους. Ο Αλέξης τον συνοδεύει στο νοσοκομείο, προκαλώντας ανησυχία στους φίλους του.

Η Έλσα αισθάνεται τύψεις, πιστεύοντας ότι φέρει την ευθύνη για την ξαφνική αδιαθεσία του πατέρα της. Όπως διαβάζουμε εδώ στο σέρφαρε, ο Νικόλας και η Έλενα δεν είναι ξεκάθαροι σχετικά με τη σχέση τους, αλλά δυσκολεύονται να κρύψουν τα ερωτικά τους συναισθήματα. Ο Άλκης, εμπνευσμένος από μια φωτογραφία και κάποιους στίχους που έχει γράψει στην Κάτια εδώ και 20 χρόνια, παραδέχεται τα συναισθήματά του για εκείνη και οι δύο έρχονται κοντά ερωτικά. Ωστόσο, αυτή η φωτογραφία καταλήγει σε λάθος χέρια.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ο Πρώτος από εμάς – Επεισόδιο 7, 8, 9

Για την αρχική σελίδα « Ο Πρώτος από εμάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ο πρωτος απο εμαςο πρωτος απο εμας αντ1Ο πρώτος απο εμάς αποψεΟ πρώτος απο εμάς αυριοΟ Πρώτος από εμάς εξελιξειςΟ Πρώτος από εμάς επεισοδιαΟ πρώτος απο εμάς επομενα επεισοδιαο πρωτος απο εμας νεα σειραΟ πρώτος απο εμάς περιληψειςΟ πρώτος απο εμάς σειραΟ πρώτος απο εμάς σημεραΟ πρώτος απο εμάς τι θα γινειΟ πρώτος απο εμάς τρειλερΟ Πρώτος Από Εμάς – Επεισόδιο 4Ο Πρώτος Από Εμάς – Επεισόδιο 5Ο Πρώτος Από Εμάς – Επεισόδιο 6