Ο Πρώτος Από Εμάς Επεισόδιο 37 – Η Κάτια ζηλεύει Την Δήμητρα

Ο Πρώτος Από Εμάς Επεισόδιο 37 – Ο Κοσμάς χαίρεται με την καινούρια του θέση εργασίας, ενώ η Σοφία τον συγχαίρει. Έκπληξη προκαλεί όταν ο Κοσμάς εκδηλώνει την ικανοποίησή του προς τη Σοφία, παραχωρώντας την πρώτη του επιταγή για να βοηθήσει τον Νικόλα.

Ο Πρώτος Από Εμάς Επεισόδιο 37 – Η Κάτια ζηλεύει Την Δήμητρα

Η Έλσα αντιμετωπίζει δυσκολίες στη σχέση της, καθώς ο Άλκης εκδηλώνει αυξανόμενο αποστροφικό ενδιαφέρον για τον Μάριο. Παράλληλα, ο Έβαν, πλέον με νάρθηκα στο χέρι, υποστηρίζει πως ο Νικόλας τον χτύπησε επίτηδες, ενώ ο πραγματικός του στόχος είναι να απομονώσει την Κάτια από τους φίλους της και να την κρατήσει στο σπίτι του.

Η Δήμητρα επισκέπτεται τον Άλκη στο σπίτι του, όπου συναντά την Κάτια. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, αποκαλύπτει σημαντικά γεγονότα από το παρελθόν τους. Αυτό πυροδοτεί τη ζήλια της Κάτιας, η οποία αναζητά να κατανοήσει τις αλλαγές στο περασμένο της. Έτσι, η ζωή τους παίρνει μια αναπάντεχη τροπή, αντικατοπτρίζοντας τις πολυπλοκότητες των ανθρώπινων σχέσεων.

Για την αρχική σελίδα « Ο Πρώτος από εμάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ο πρωτος απο εμαςο πρωτος απο εμας αντ1Ο πρώτος απο εμάς αυριοΟ Πρώτος από εμάς εξελιξειςΟ Πρώτος από εμάς επεισοδιαΟ πρώτος απο εμάς επομενα επεισοδιαΟ πρώτος απο εμάς περιληψειςΟ πρώτος απο εμάς σημεραΟ πρώτος απο εμάς τι θα δούμεΟ πρώτος απο εμάς τρειλερ