Ο Πρώτος Από Εμάς Επεισόδιο 36 – O Έβαν τραυματίζεται σοβαρά

Ο Πρώτος Από Εμάς Επεισόδιο 36 – Ο Μάριος δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Ανυπομονεί να συναντήσει την Έλσα και να κάνουν μαζί το μεγάλο βήμα προς την εξέλιξη της σχέσης τους. Έχει αποφασίσει να μην επαναλαμβάνει τα λόγια, αλλά να τα εκφράζει με πράξεις.

Ο Πρώτος Από Εμάς Επεισόδιο 36 – O Έβαν τραυματίζεται σοβαρά

Παράλληλα, η Μάρθα και ο Νικόλας προσπαθούν να πείσουν την Έλενα να υιοθετήσει ένα παιδί. Η Έλενα, ωστόσο, διστάζει να κάνει αυτό το σημαντικό βήμα, αντιμετωπίζοντας τις αντιφάσεις του εσωτερικού της κόσμου. Ο Άλκης δεν μπορεί πια να υπομένει την αναμονή. Η ανησυχία του αυξάνεται, καθώς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβαίνει μεταξύ της Κάτιας και του Έβαν στο ίδιο σπίτι. Αποδίδει την ένταση στους πάντες γύρω του.

Κατά τη διάρκεια αυτής της ανασφάλειας, ο Έβαν τραυματίζεται σοβαρά από τον Νικόλα. Τα γεγονότα εξελίσσονται με ένταση και συγκίνηση, αφήνοντας τον καθένα να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεων του. Παράλληλα, μια νέα και όμορφη γυναίκα, η Δήμητρα, αναλαμβάνει χρέη διευθύντριας στο σχολείο της Έλσας. Σύντομα, όμως, αποκαλύπτεται ότι δεν είναι τόσο άγνωστη στον Άλκη, προκαλώντας νέα ερωτηματικά και αναταράξεις στις σχέσεις των χαρακτήρων.

Για την αρχική σελίδα « Ο Πρώτος από εμάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ο πρωτος απο εμαςο πρωτος απο εμας αντ1Ο πρώτος απο εμάς αυριοΟ Πρώτος από εμάς εξελιξειςΟ Πρώτος από εμάς επεισοδιαΟ πρώτος απο εμάς επομενα επεισοδιαΟ πρώτος απο εμάς περιληψειςΟ πρώτος απο εμάς σημεραΟ πρώτος απο εμάς τι θα δούμεΟ πρώτος απο εμάς τρειλερ