Ο Πρώτος Από Εμάς Επεισόδιο 33 – Ο Νικόλας στο πλευρό της Έλενας

Ο Πρώτος Από Εμάς Επεισόδιο 33 – Η Έλσα προσκαλεί τον Μάριο στο σπίτι της, σφραγίζοντας μια στενή σχέση ανάμεσά τους. Αυτή η εξέλιξη προκαλεί αμηχανία στον Άλκη, που προσπαθεί να διαχειριστεί τα ερωτικά σκιρτήματα της κόρης του.

Ο Πρώτος Από Εμάς Επεισόδιο 33 – Ο Νικόλας στο πλευρό της Έλενας

Παράλληλα, ο Φίλιππος φτάνει στα όριά του με την απρεπή συμπεριφορά του Κοσμά στη δουλειά, ενώ ο Νικόλας στηρίζει την Έλενα, η οποία αποτελεί τη μοναδική του ανησυχία τελευταία. Καθώς τα γεγονότα αλλάζουν καθημερινά, ο Άλκης καταθέτει μια σοβαρή πρόταση στην Κάτια, που μπορεί να ανατρέψει την καθημερινότητά τους. Η μητέρα της Έλενας, από την άλλη, προκαλεί πονοκέφαλο σε όλους και κυρίως στον Νικόλα, ενώ η Σοφία κάνει πιο καθαρές τις προθέσεις της σχετικά με τον Νώντα.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, κάποιες σημαντικές αποφάσεις που παίρνει ο Έβαν γίνονται η ιδανική αφορμή για τον Άλκη και την Κάτια να αναπτύξουν μια νέα πραγματικότητα στη σχέση τους. Παράλληλα, η Έλενα παίρνει τα αποτελέσματα της εξωσωματικής, δημιουργώντας αγωνία για το αν είναι έγκυος. Καθώς η εξέλιξη των γεγονότων συνεχίζεται, οι χαρακτήρες αντιμετωπίζουν δυσκολίες και αποφάσεις που επηρεάζουν τις ζωές τους. Το μέλλον είναι αβέβαιο και οι αναταραχές στις σχέσεις τους είναι αναπόφευκτες.

Για την αρχική σελίδα « Ο Πρώτος από εμάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ο πρωτος απο εμαςο πρωτος απο εμας αντ1Ο πρώτος απο εμάς αυριοΟ Πρώτος από εμάς εξελιξειςΟ Πρώτος από εμάς επεισοδιαΟ πρώτος απο εμάς επομενα επεισοδιαΟ πρώτος απο εμάς περιληψειςΟ πρώτος απο εμάς σημεραΟ πρώτος απο εμάς τι θα δούμεΟ πρώτος απο εμάς τρειλερ