Ο Πρώτος Από Εμάς Επεισόδιο 30 – Άλκης – Θάλεια σε ερωτικό τετ – α – τετ

Ο Πρώτος Από Εμάς Επεισόδιο 30 – Η Κάτια εκπλήσσεται βλέποντας τον Άλκη να φιλιέται με τη Θάλεια και η αντίδρασή της είναι άγρια. Αποφασισμένη να μην αφήσει τα πράγματα χωρίς εξηγήσεις, απαιτεί από τον Άλκη να λογοδοτήσει για την προσβλητική στιγμή. Αναγκασμένος να απολογηθεί, ο Άλκης βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Ο Πρώτος Από Εμάς Επεισόδιο 30 – Άλκης – Θάλεια σε ερωτικό τετ – α – τετ

Παράλληλα, ο Νικόλας και η Έλενα ενώνονται περισσότερο μετά την απόφαση της Έλενας να γίνει μητέρα. Ωστόσο, αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις από την αδιάκριτη μητέρα της Έλενας, την Έλενα Κρίτα, η οποία με την επικρατούσα συμπεριφορά της δημιουργεί προβλήματα στη σχέση τους. Παράλληλα, η απόφαση του Φίλιππου να προσλάβει τον Κοσμά φέρνει ανατροπές στο γραφείο, με ευτράπελες στιγμές να ακολουθούν. Τα αναπάντεχα συμβάντα δημιουργούν έναν αέρα ανατροπών και γέλιου στο εργασιακό περιβάλλον.

Εν τω μεταξύ, η συνάντηση του Νώντα και της Σοφίας αναζωπυρώνει το παλιό τους πάθος, ξεδιπλώνοντας νέες προοπτικές και αναστατώνοντας τις ζωές τους. Καθώς οι σχέσεις εξελίσσονται, οι ήρωες βρίσκονται αντιμέτωποι με τις δυσκολίες και τις ανατροπές της ζωής τους, προσπαθώντας να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις που τους επιφυλάσσει το πεπερασμένο.

Για την αρχική σελίδα « Ο Πρώτος από εμάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ο πρωτος απο εμαςο πρωτος απο εμας αντ1Ο πρώτος απο εμάς αυριοΟ Πρώτος από εμάς εξελιξειςΟ Πρώτος από εμάς επεισοδιαΟ πρώτος απο εμάς επομενα επεισοδιαΟ πρώτος απο εμάς περιληψειςΟ πρώτος απο εμάς σημεραΟ πρώτος απο εμάς τι θα δούμεΟ πρώτος απο εμάς τρειλερ