Ο Πρώτος Από Εμάς Επεισόδιο 23 – Είναι αποφασισμένος να πει την αλήθεια

Ο Πρώτος Από Εμάς Επεισόδιο 23 – Η Έλσα ανακαλύπτει ότι ο Άλκης είναι ο πατέρας του αγέννητου παιδιού της Κάτιας. Αυτή η είδηση προκαλεί ταραχή στην Έλσα και την ωθεί να αναζητήσει απαντήσεις.

Ο Πρώτος Από Εμάς Επεισόδιο 23 – Είναι αποφασισμένος να πει την αλήθεια

Την ίδια στιγμή, ο Αλέξης αναζητά συμμάχους, αφού ο Φίλιππος απομακρύνθηκε από τη ζωή του. Ο Φίλιππος, από την πλευρά του, προσπαθεί να επανασυνδεθεί με τα παιδιά του, προσπαθώντας να γεφυρώσει τις διαφορές που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ τους.

Η απρόσμενη επίσκεψη της Αθηνάς και του Στέφανου προκαλεί έκπληξη στον Άλκη, ενώ η εμφάνιση της Χαράς γεμίζει τον Νικόλα με ενθουσιασμό. Ο Κοσμάς, αποφασισμένος να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών του, ετοιμάζεται να αποκαλύψει την αλήθεια στη Σοφία σχετικά με την απόλυσή του.

Παράλληλα, μια άβολη συνάντηση αναμένεται να θέσει εκ νέου αντιμέτωπους τον Νικόλα και την Έλενα. Η κατάσταση κορυφώνεται όταν η Έλσα απαιτεί από τον Άλκη να πάρει σημαντικές αποφάσεις σχετικά με το μωρό της Κάτιας. Οι αποφάσεις αυτές δεν είναι μόνο δύσκολες, αλλά έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τη ζωή όλων των εμπλεκομένων.

Καθώς οι προκλήσεις αυξάνονται και οι σχέσεις δοκιμάζονται, κάθε χαρακτήρας βρίσκεται αντιμέτωπος με τις δικές του μάχες και αποφάσεις. Πώς θα επηρεάσει η απόφαση του Άλκη την Έλσα και την Κάτια; Θα καταφέρει ο Κοσμάς να ανακτήσει την εμπιστοσύνη της Σοφίας; Και πώς θα εξελιχθεί η σχέση ανάμεσα στον Νικόλα και την Έλενα μετά την άβολη συνάντησή τους;

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση – αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου!

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ο Πρώτος από εμάς – Επεισόδιο 24, 25

Για την αρχική σελίδα « Ο Πρώτος από εμάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ο πρωτος απο εμαςΟ Πρώτος από εμάς επεισοδιαΟ πρώτος απο εμάς επομενα επεισοδιαΟ Πρώτος Από Εμάς – Επεισόδιο 23