Ο Πρώτος Από Εμάς Επεισόδιο 22 – Ανταλλάσσουν το πρώτο τους φιλί

Ο Πρώτος Από Εμάς Επεισόδιο 22 – Η Κάτια και ο Άλκης ανακοινώνουν με χαρά την εγκυμοσύνη της Κάτιας, ενώ ο Έβαν συνεχίζει τη διαμονή του στο εξωτερικό. Η Έλενα, παρά τον αιφνίδιο χωρισμό της, αντιστέκεται στην έλξη προς τον Νικόλα, επιλέγοντας να περάσει κάποιο διάστημα μόνη για αυτοσυγκέντρωση και αποφυγή λανθασμένων επιλογών. Ο Κοσμάς, από την άλλη πλευρά, αγωνίζεται να κρατήσει κρυφή την απόλυσή του από την τράπεζα.

Ο Πρώτος Από Εμάς Επεισόδιο 22 – Ανταλλάσσουν το πρώτο τους φιλί

Ο Φίλιππος, απογοητευμένος, βιώνει δυσκολίες στην επιδίωξή του να βελτιώσει τις σχέσεις με τους γιους του, αντιμετωπίζοντας συνεχή εμπόδια. Την ίδια στιγμή, ο Μάριος και η Έλσα μοιράζονται το πρώτο τους φιλί, με τον Άλκη να τους πιάνει επ’ αυτοφώρω!

Η Έλσα αρχίζει να έχει υποψίες για κάτι ασυνήθιστο σχετικά με την εγκυμοσύνη της Κάτιας, ενώ ταυτόχρονα βιώνει την επανασύνδεση με την Έλενα και τη Σοφία, η οποία είχε αποξενωθεί από αυτές λόγω ενός μυστικού που της είχαν κρύψει.

Πώς θα αντιμετωπίσει η Έλενα τη νέα της ζωή μετά τον χωρισμό; Θα καταφέρει ο Κοσμάς να διατηρήσει το μυστικό της απόλυσής του; Και τι αποκαλύπτει η Έλσα για την εγκυμοσύνη της Κάτιας; Οι εξελίξεις είναι πολλές και οι ερωτήσεις ακόμη περισσότερες.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση – αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου!

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ο Πρώτος από εμάς – Επεισόδιο 23, 24, 25

Για την αρχική σελίδα « Ο Πρώτος από εμάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ο πρωτος απο εμαςΟ Πρώτος από εμάς επεισοδιαΟ πρώτος απο εμάς επομενα επεισοδιαΟ Πρώτος Από Εμάς – Επεισόδιο 22