Ο Πρώτος Από Εμάς – Επεισόδιο 11, 12

Ο Πρώτος Από Εμάς – Επεισόδιο 11, 12  Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Ο Πρώτος από εμάς του ΑΝΤ1 …

Ο Πρώτος Από Εμάς – Επεισόδιο 11, 12

Ο Έβαν οργανώνει ένα πάρτι, ο Τάσος και η Έλσα προσπαθούν να κοντύνουν τη σχέση τους, οι υπόλοιποι χαρακτήρες αντιμετωπίζουν προσωπικές δυσκολίες και ανακαλύπτουν μυστικά μεταξύ τους. Κατά τη διάρκεια ενός γάμου, η κεντρική ζευγάρι, Έβαν και Κάτια, αντιμετωπίζουν απρόσμενες ανατροπές.

Ο Πρώτος Από Εμάς – Επεισόδιο 11 | 01/11/23

Tο μπάτσελορ του Έβαν φέρνει πολλά ευτράπελα, τα οποία θα βοηθήσουν την παρέα να ξεχάσει για λίγο την αρρώστια του Άλκη. Παράλληλα, μια βραδιά με ταινία θα φέρει τον Τάσο και την Έλσα πιο κοντά, ενώ Ο Έβαν θα προετοιμάσει την Κάτια για μια μεγάλη έκπληξη την ημέρα του γάμου τους. Κι ενώ γεφυρώνεται το χάσμα του Φίλιππου με την οικογένειά του, ο Νικόλας και η Ζωή αρχίζουν να απομακρύνονται. Η Σοφία, από την άλλη, προσπαθεί να κρατήσει αποστάσεις από τον Νώντα, ενώ μια μυστηριώδης γυναίκα τους συναντά τυχαία και δείχνει σοκαρισμένη που τους βλέπει μαζί. Η Κάτια και ο Άλκης μοιάζουν να κρατούν τα προσχήματα, αλλά οι δυο τους θα ζήσουν ένα πρωινό που κανείς τους δεν είχε προσχεδιάσει.

Ο Πρώτος Από Εμάς – Επεισόδιο 12 | 02/11/23

Η Σοφία παλεύει με τα συναισθήματά της, όταν μαθαίνει, με το χειρότερο τρόπο, πως ο Νώντας έχει γυναίκα, η οποία μάλιστα είναι και έγκυος. Η Έλσα απογοητεύεται από τη στάση του Τάσου, ο οποίος την αποφεύγει και της υπενθυμίζει συνεχώς πως έχει κοπέλα. Παράλληλα, η Αθηνά ανησυχεί για τον Άλκη, καθώς την παράκουσε και έθεσε σε κίνδυνο την υγεία του, ενώ η Έλενα προσπαθεί να αποτρέψει την Κάτια από το να παντρευτεί τον Έβαν. Η γυναίκα του Νώντα τον βλέπει να φιλιέται με τη Σοφία μέσα στο αυτοκίνητο. Ο γάμος του Έβαν και της Κάτιας είναι σε εξέλιξη, αλλά εκείνη δείχνει να το έχει μετανιώσει. Τελευταία στιγμή, μπροστά σε όλους τους καλεσμένους, είναι έτοιμη να ακυρώσει τα πάντα.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ο Πρώτος από εμάς – Επεισόδιο 13, 14

Για την αρχική σελίδα « Ο Πρώτος από εμάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ο πρωτος απο εμαςΟ Πρώτος Από Εμάς 01/11/23Ο Πρώτος Από Εμάς 02/11/23Ο Πρώτος Από Εμάς – Επεισόδιο 11Ο Πρώτος Από Εμάς – Επεισόδιο 12