Ο Πρώτος Από Εμάς – Χάνονται τα ίχνη του Άλκη

Ο Πρώτος Από Εμάς – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Οι εξελίξεις στη σειρά προκαλούν συναισθηματική αναταραχή, καθώς ο Άλκης εξαφανίζεται, προκαλώντας ανησυχία και αναστάτωση στην παρέα.

Ο Πρώτος Από Εμάς – Χάνονται τα ίχνη του Άλκη

Η Έλσα, που περιμένει ένα παιδί με τον Άλκη, παρακαλεί την Κάτια και τον Άλκη να μην την απομακρύνουν από το παιδί και παρακαλεί τον πατέρα της και την Κάτια να εκφράσουν την αλήθεια στον Έβαν. Σε μια συνάντηση στο σπίτι του Άλκη, όλα παίρνουν αναπάντεχη τροπή, με κορύφωμα την αποκάλυψη της Σοφίας μόλις εισβάλλει ο Έβαν. Η Κάτια ανακοινώνει στον Άλκη ότι πρόκειται να μιλήσει στον Έβαν. Εν τω μεταξύ, ο Άλκης εξαφανίζεται, προκαλώντας ανησυχία και αγωνία σε όλη την παρέα.

Ταυτόχρονα, ο Νικόλας βρίσκεται στο κρεβάτι με τη Χαρά, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από την Έλενα και δημιουργώντας αμηχανία στην παρέα. Παράλληλα, η Έλενα αποφασίζει να επαναφέρει τις εξωσωματικές σχέσεις, αφήνοντας πίσω της τα συναισθήματα για τον Νικόλα. Από την άλλη, ο Φίλιππος χωρίζει με τον Αλέξη, όταν αυτός αποφασίζει να παραιτηθεί και να αλλάξει γραφείο. Επιστρέφει στο σπίτι, προκαλώντας τη διακίνηση των συναισθημάτων της Χριστίνας που αποφασίζει να τον κατακτήσει ξανά.

Για την αρχική σελίδα « Ο Πρώτος από εμάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ο πρωτος απο εμαςο πρωτος απο εμας αντ1Ο πρώτος απο εμάς αποψεΟ πρώτος απο εμάς αυριοΟ Πρώτος από εμάς εξελιξειςΟ Πρώτος από εμάς επεισοδιαΟ πρώτος απο εμάς επομενα επεισοδιαο πρωτος απο εμας νεα σειραΟ πρώτος απο εμάς περιληψειςΟ πρώτος απο εμάς σειραΟ πρώτος απο εμάς σημεραΟ πρώτος απο εμάς τι θα γινειΟ πρώτος απο εμάς τρειλερ