Ο Πρώτος Από Εμάς 21/12/23: Άλκης – Κάτια λένε την αλήθεια στον Έβαν

Ο Πρώτος Από Εμάς 21/12/23: Ο Άλκης και η Κάτια έχουν αποφασίσει να αποκαλύψουν την αλήθεια στον Έβαν. Ωστόσο, μια ξαφνική ασθένεια του Έβαν δημιουργεί νέες προκλήσεις. Η ασθένεια του τον οδηγεί σε μια σειρά νέων εξετάσεων, καθώς περιμένει ανυπόμονα τα αποτελέσματα.

Ο Πρώτος Από Εμάς 21/12/23: Άλκης – Κάτια λένε την αλήθεια στον Έβαν

Εν τω μεταξύ, η Έλσα προσπαθεί να αντιμετωπίσει την αμήχανη συνάντηση με τον Μάριο, ενώ ο Νικόλας βρίσκεται αντιμέτωπος με μια έκπληξη από τη Χαρά. Η Χριστίνα και ο Φίλιππος πλησιάζουν ακόμη περισσότερο, ενώ ο Έβαν και η Κάτια διανύουν επικίνδυνα απομακρυσμένα μονοπάτια.

Το πάρτι στο σπίτι της Σοφίας, που είναι αφιερωμένο στο δίπλωμα οδήγησης και την έναρξη της επιχείρησής της, πλησιάζει, και η παρέα αρχίζει να συγκεντρώνεται. Ωστόσο, ο Άλκης δεν μπορεί να περιμένει. Ανυπόμονος στο γραφείο της Αθηνάς, περιμένει να μάθει τα νέα που θα διαμορφώσουν το μέλλον του.

Για την αρχική σελίδα « Ο Πρώτος από εμάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ο πρωτος απο εμαςο πρωτος απο εμας αντ1Ο πρώτος απο εμάς αποψεΟ πρώτος απο εμάς αυριοΟ Πρώτος από εμάς εξελιξειςΟ Πρώτος από εμάς επεισοδιαΟ πρώτος απο εμάς επομενα επεισοδιαο πρωτος απο εμας νεα σειραΟ πρώτος απο εμάς περιληψειςΟ πρώτος απο εμάς σειραΟ πρώτος απο εμάς σημεραΟ πρώτος απο εμάς τι θα γινειΟ πρώτος απο εμάς τρειλερ