Ο Πρώτος Από Εμάς 20/12/23: Η μέρα της εξωσωματικής έφτασε

Ο Πρώτος Από Εμάς 20/12/23: Ο Άλκης εισέρχεται στο δεύτερο στάδιο της θεραπείας του, προκαλώντας αγωνία σε ολόκληρη την παρέα, με ιδιαίτερη ανησυχία όμως από την Κάτια, η οποία περιμένει το παιδί του. Το σημαντικό αυτό γεγονός έχει παγώσει τη συζήτηση που εκκρεμεί με τον Έβαν.

Ο Πρώτος Από Εμάς 20/12/23: Η μέρα της εξωσωματικής έφτασε

Η μεγάλη ημέρα για την εξωσωματική της Έλενας πλησιάζει, με τον Νικόλαο να στέκεται στο πλευρό της ως πραγματικός φίλος, παρά τις προηγούμενες διαφωνίες τους. Την ίδια στιγμή, ο Κοσμάς αντιμετωπίζει απογοήτευση μετά τις αποτυχημένες συνεντεύξεις εργασίας, ενώ η Σοφία επιτυγχάνει έναν σημαντικό επαγγελματικό στόχο.

Μια άβολη συνάντηση μεταξύ της Έλσας, του Τάσου και του Μάριου διαταράσσε τις ισορροπίες τους. Οι ημέρες περνούν, με όλους να ανησυχούν για την υγεία του Άλκη, ενώ παράλληλα προσπαθούν να διαχειριστούν τις δικές τους αποφάσεις. Καθώς ο Κοσμάς μαραζώνει για τις δύσκολες συνεντεύξεις, η Σοφία καλπάζει προς την επίτευξη των προσωπικών της στόχων, ενώ η αγωνία για το μέλλον παραμένει αδιάκοπη.

Για την αρχική σελίδα « Ο Πρώτος από εμάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ο πρωτος απο εμαςο πρωτος απο εμας αντ1Ο πρώτος απο εμάς αποψεΟ πρώτος απο εμάς αυριοΟ Πρώτος από εμάς εξελιξειςΟ Πρώτος από εμάς επεισοδιαΟ πρώτος απο εμάς επομενα επεισοδιαο πρωτος απο εμας νεα σειραΟ πρώτος απο εμάς περιληψειςΟ πρώτος απο εμάς σειραΟ πρώτος απο εμάς σημεραΟ πρώτος απο εμάς τι θα γινειΟ πρώτος απο εμάς τρειλερ