Ο Πρώτος Από Εμάς 18/10/23: Ο Νικόλας βάζει στον πάγο την Έλενα

Ο Πρώτος Από Εμάς 18/10/23: Ο Νικόλας βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση, χάνοντας αρκετά χρήματα, και ανακαλύπτει ότι ο λογιστής του, σε ονομασία που εμπιστευόταν εδώ και χρόνια, είναι υπεύθυνος γι’ αυτό. Παράλληλα, ο Τάσος είναι περίεργος να μάθει αν η Έλσα έχει σχέση.

Ο Πρώτος Από Εμάς 18/10/23: Ο Νικόλας βάζει στον πάγο την Έλενα

Η σχέση του Νικόλα με την Έλενα συνεχίζεται, αλλά ο Νικόλας δεν δείχνει πλέον το ίδιο ενδιαφέρον για αυτήν. Ενώ δεν περίμενε την αναπάντεχη επίσκεψη της Έλενας στο σπίτι του, στιγμή που βρίσκεται με μια άλλη γυναίκα στο κρεβάτι. Ο Πέτρος αντιλαμβάνεται ότι ο Αλέξης δεν είναι απλώς φίλος του πατέρα του και αποφασίζει να δυσκολέψει τη ζωή του Φίλιππου.

Ο Στέφανος επισκέπτεται την Αθηνά, τη γιατρό του Άλκη, στο νοσοκομείο και γοητεύεται από την προσωπικότητά της. Ο Άλκης παραδέχεται στην Κάτια την αγάπη που νιώθει για εκείνη, αλλά η άφιξη του Έβαν θα τους τοποθετήσει όλους σε μια δύσκολη θέση.Ο Νικόλας βρίσκεται σε έναν διασταλμένο κόσμο, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τις οικονομικές δυσκολίες που προέκυψαν από την προδοσία του λογιστή του, ενός ανθρώπου που εμπιστεύτηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Τάσος, αφοσιωμένος στο ψάξιμο της προσωπικής ζωής των άλλων, ενδιαφέρεται να ανακαλύψει τα μυστικά της Έλσας. Σε αυτό τον ιντριγκαδόρικο κόσμο, η σχέση μεταξύ του Νικόλα και της Έλενας συνεχίζεται, αλλά τώρα χάνει τη λάμψη της, ενώ ο Νικόλας δίνει περισσότερη σημασία σε άλλες πτυχές της ζωής του. Καθώς οι πεποιθήσεις δοκιμάζονται και τα μυστικά αποκαλύπτονται, ο κόσμος αυτών των χαρακτήρων γίνεται ακόμη πιο περίπλοκος και ενδιαφέρον.

Για την αρχική σελίδα « Ο Πρώτος από εμάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ο πρωτος απο εμαςο πρωτος απο εμας αντ1Ο πρώτος απο εμάς αποψεΟ πρώτος απο εμάς αυριοΟ Πρώτος από εμάς εξελιξειςΟ Πρώτος από εμάς επεισοδιαΟ πρώτος απο εμάς επομενα επεισοδιαο πρωτος απο εμας νεα σειραΟ πρώτος απο εμάς περιληψειςΟ πρώτος απο εμάς σειραΟ πρώτος απο εμάς σημεραΟ πρώτος απο εμάς τι θα γινειΟ πρώτος απο εμάς τρειλερ