Ο Πρώτος Από Εμάς 1/11/23: Η ζωή της Κάτιας αλλάζει

Ο Πρώτος Από Εμάς 1/11/23:  Η Κάτια και ο Έβαν αποφασίζουν να ξεκινήσουν το ταξίδι του μέλιτος λίγο καιρό μετά τον γάμο τους. Ωστόσο, η Κάτια δεν μπορεί να ξεχάσει τον Άλκη, ο οποίος βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση λόγω των ακτινοθεραπειών που υφίσταται. Ο Άλκης έχει απομονωθεί από τον έξω κόσμο και δεν είναι διαθέσιμος για κανέναν, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει την δύσκολη κατάστασή του.

Ο Πρώτος Από Εμάς 1/11/23: Η ζωή της Κάτιας αλλάζει

Μια μάλλον τυχαία συνάντηση μεταξύ της Έλσας και του Τάσου θα φέρει αυτούς τους δύο ακόμη πιο κοντά. Εν τω μεταξύ, η ξαφνική εμφάνιση του Κοσμά στο σπίτι του Άλκη θα τους επιφέρει μια αναπάντεχη έκπληξη, η οποία δεν είναι απαραίτητα ευπρόσδεκτη. Η Χριστίνα, από την πλευρά της, θα ανακαλύψει τη νέα σχέση του Φίλιππου και θα τον κατηγορήσει ότι της υποσχέθηκε ψεύτικες ελπίδες.

Εν τω μεταξύ, η Έλενα θα βρεθεί βαθιά χαμένη στον κόσμο του διαδικτυακού φλερτ, ενώ ο Νικόλας θα κάνει την πρώτη του επίσκεψη σε ψυχοθεραπεύτρια, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τα δικά του προσωπικά θέματα.
Κατόπιν του ταξιδιού του μέλιτος, η Κάτια επιστρέφει με τον Έβαν, με ένα μυστηριώδες νέο που θα αλλάξει τις ζωές όλων των χαρακτήρων στην ιστορία.

Για την αρχική σελίδα « Ο Πρώτος από εμάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ο πρωτος απο εμαςο πρωτος απο εμας αντ1Ο πρώτος απο εμάς αποψεΟ πρώτος απο εμάς αυριοΟ Πρώτος από εμάς εξελιξειςΟ Πρώτος από εμάς επεισοδιαΟ πρώτος απο εμάς επομενα επεισοδιαο πρωτος απο εμας νεα σειραΟ πρώτος απο εμάς περιληψειςΟ πρώτος απο εμάς σειραΟ πρώτος απο εμάς σημεραΟ πρώτος απο εμάς τι θα γινειΟ πρώτος απο εμάς τρειλερ