Ο Πρίγκιπας Της Φωτιάς – Επεισόδιο 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 2ος Κύκλος

Ο Πρίγκιπας Της Φωτιάς – Επεισόδιο 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 2ος Κύκλος Διαβάστε τι θα γίνει στα νέα επεισόδια της νέας σειράς του Open tv …

Ο Πρίγκιπας Της Φωτιάς – Επεισόδιο 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 2ος Κύκλος

Ο Πρίγκιπας Της Φωτιάς – Επεισόδιο 85, 2ος Κύκλος

Η Μαριάννα επισκέπτεται τη Ντιάνα και της αποκαλύπτει ότι αυτή είναι η πραγματική Άννα Λαζάρου. Ο Στέλιος συνεχίζει να υποκρίνεται ότι γύρισε στον αλκοολισμό, για να ρίξει στάχτη στα μάτια των απαγωγέων του. Καθώς τα δελτία ειδήσεων ανακοινώνουν ότι δίνεται τεράστια χρηματική αμοιβή για όσους έχουν πληροφορίες; Ο Πρίγκιπας Της Φωτιάς – Επεισόδιο 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 2ος Κύκλος

Σχετικά με την εξαφάνιση του Στέλιου, η Κάτια είναι σίγουρη ότι η αμοιβή δόθηκε από την Ελεάννα. Ο Ανδρέας αρχίζει να πιέζεται από την Μάγια και την Κάτια για να αφήσει το τιμόνι του Ομίλου. Ο Ηρακλής παίρνει εντολή από τον Αντρέα να αφήσουν το Στέλιο ελεύθερο μια και η αμοιβή της επικήρυξης μπορεί να ανοίξει στόματα, κάτι που το φοβάται.

Ο Πρίγκιπας Της Φωτιάς – Επεισόδιο 86, 2ος Κύκλος

Ο Στέλιος βρίσκεται πια ελεύθερος, πρέπει όμως να συνεχίσει να παριστάνει τον αλκοολικό. Ο Ντιάνα δέχεται σεξουαλική παρενόχληση από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος που εργάζεται. Η Μαριάννα ανοίγεται όλο και πιο πολύ στον Μίλτο, παλεύει ακόμη όμως για να μη φανεί τι πραγματικά αισθάνεται γι’ αυτόν. Ο Στέλιος καλεί την Κάτια σε μπαρ και της εξηγεί το σχέδιο του, να συνεχίσει να φαίνεται ότι πίνει γιατί προφανώς παρακολουθείται.

Η Αστυνομία αρχίζει να υποπτεύεται τους Τσακίρηδες για την απαγωγή του Στέλιου. Η Μάρω λέει στο Μένιο ότι θα καλέσει τη Μαριάννα και τον Μίλτο στο σπίτι, να ενημερωθούν για τις εξελίξεις. Αυτό που δεν του λέει είναι ότι δεν θα πει στον έναν ότι καλεί και την άλλη. Ο Ηρακλής συναντιέται με την Κάτια στον διάδρομο της εταιρείας, τσακώνονται και του Ηρακλή του ξεφεύγει μπηχτή για τον αλκοολισμό του Στέλιου.

Ο Πρίγκιπας Της Φωτιάς – Επεισόδιο 87, 2ος Κύκλος

Ο Ερρίκος ξανασυναντιέται με την Μάγια και της προτείνει να πάνε μαζί σε μια έκθεση. Η Ντιάνα ξαναδέχεται σεξουαλική παρενόχληση από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος όπου εργάζεται. Αυτή τη φορά δεν το αφήνει έτσι. Ο Ερρίκος δίνει εντολή στον μπράβο του να διαρρεύσει στην πιάτσα πως η αμοιβή για όποιον δώσει πληροφορίες για την απαγωγή του Στέλιου ισχύει ακόμη. Είναι διατεθειμένος να βρει ποιοί ήταν πίσω από την απαγωγή του Στέλιου. Ο Πρίγκιπας Της Φωτιάς – Επεισόδιο 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 2ος Κύκλος

Η Μάγια συνεχίζει να πιέζει τον πατέρα την να παραδώσει την ηγεσία του ομίλου. Ο Άρης πηγαίνει τη Σάγια και την κορούλα της να μείνουν στο σπίτι της μητέρας του, την κυρία Αρετώ. Η Μάγια συνεχίζει να πικάρει τον Λαέρτη με τις εξόδους της και φαίνεται ότι και αυτός « έχει τσιμπήσει». Ο Ηρακλής μαθαίνει από τη Ντιάνα ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση και επισκέπτεται το κατάστημα του πρώην αφεντικού της.

Βγαίνει από το κατάστημα, λέγοντας στον μπράβο του: «ήθελε κόντεμα. Μίλτος πηγαίνει στο σπίτι του Μένιου, στο ραντεβού που έκλεισε η Μάρω. Σε λίγο εμφανίζεται και η Μαριάννα.

Ο Πρίγκιπας Της Φωτιάς – Επεισόδιο 88, 2ος Κύκλος

H Μαριάννα και ο Μίλτος βρίσκονται μαζί στο σπίτι του Μένιου και της Μάρως. Όλοι προσπαθούν να διαχειριστούν μια ατμόσφαιρα, ιδιαίτερα ηλεκτρισμένη. Η Κάτια πηγαίνει στο Μπαρ για να παραλάβει τον Στέλιο, που παριστάνει τον μεθυσμένο με το φόβο ότι παρακολουθείται.

Ο φόβος του έχει βάση. Η Μάγια βρίσκεται στο εστιατόριο με έναν Ερρίκο απέναντι της, που την φλερτάρει. Η Μάγια επιστρέφει στο σπίτι της, φαίνεται ότι έχει περάσει καλά, κάτι που κάνει τον Λαέρτη να ζηλέψει. Ο Ερρίκος μαθαίνει από τον μπράβο του ότι πίσω από την απαγωγή του Στέλιου κρύβεται ο Ηρακλής και το λέει στην Μαριάννα.

Ο Μίλτος και η μαριάννα ξαναπηγαίνουν στο σπίτι του Μένιου και αυτή τη φορά η Μαριάννα διηγείται όλη την ιστορία της. Η βραδιά κλείνει με μια πρόταση της Μαριάννας προς την Μάρω που την αφήνει εμβρόντητη.

Ο Πρίγκιπας Της Φωτιάς – Επεισόδιο 89, 2ος Κύκλος

Η Μαριάννα επιμένει στην πρόταση που έκανε στη Μάρω, να καταθέσει αίτηση αναθεώρησης της δίκης της Βέρας Μωραίτη. Μια πρόταση που αν τη δεχτεί η Μάρω ανοίγει το κουτί της Πανδώρας για όλους. Η Ελεάννα λέει στον Στέλιο ότι πίσω από την απαγωγή του κρύβονται οι Τσακίρηδες, σε μια ακόμη προσπάθεια να τον φέρει πιο κοντά της. Ο Ηρακλής συνεχίζει να πολιορκεί τη Ντιάνα. Ο Πρίγκιπας Της Φωτιάς – Επεισόδιο 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 2ος Κύκλος

Ο Ανδρέας έχει κάποιες μυστικές επαφές με αγνώστους δείγμα ότι έχει βάλει σε εφαρμογή ένα πανούργο σχέδιο. Κάποιος στέλνει στη Ντιάνα ένα πακέτο που περιέχει ένα φιαλίδιο με κάποιο υγρό και η οδηγία γράφει «ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΤΗ ΦΟΡΑ»

Ο Πρίγκιπας Της Φωτιάς – Επεισόδιο 90, 2ος Κύκλος

Ο Ερρίκος εκβιάζει τον Ανδρέα να μεταβιβάσει τον Όμιλο στη Μάγια. Η Μαριάννα συζητά με τη Μάρω για τη δικογραφία, αλλά αυτή η συνεργασία γίνεται αφορμή, ώστε οι δυο γυναίκες να έρθουν πιο κοντά. Ο Ανδρέας φαίνεται έτοιμος να εμπλέξει στο μυστικό του σχέδιο και τον Λαέρτη, αλλά τον προειδοποιεί ότι αν προδώσει την εμπιστοσύνη του, ότι θα τον εκτελέσει αυτός ο ίδιος.

Η Μάγια συγκρούεται με την Κάτια που την εκλιπαρεί να μείνει μακριά από τον Κριεζή, τον οποίο θεωρεί επικίνδυνο. Ο Ανδρέας πηγαίνει να συναντήσει τον Ερρίκο στο σπίτι του. Την πόρτα την ανοίγει η Μαριάννα. Η αστυνομία στήνει ενέδρα για να συλλάβει τους απαγωγείς του Στέλιου. Καθώς οι αστυνομικοί περιμένουν, στο κρησφύγετο οι απαγωγείς πέφτουν νεκροί ο ένας μετά τον άλλον από τα χέρια του μπράβου του Ερρίκου.

Ο Πρίγκιπας Της Φωτιάς – Επεισόδιο 91, 2ος Κύκλος

Ο Ηρακλής βρίσκεται σε χαλαρή διάθεση και τρώει με την Ντιάνα. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι κάθε γουλιά από το κρασί που πίνει τον δηλητηριάζει σιγά σιγά. Οι αστυνομικοί μπαίνουν στο κρησφύγετο των απαγωγέων και καταλαβαίνουν ότι ήρθαν «δεύτεροι». Η Μάγια συναντά τον Ερρίκο σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου και θα βρεθεί στην αγκαλιά του. Ο Λαέρτης βρίσκεται με τον Θωμά στο σαλόνι του σπιτιού της Μάγιας και του εξομολογείται ότι είχε κάνει λάθη απέναντι στη Μάγια. Ο Πρίγκιπας Της Φωτιάς – Επεισόδιο 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 2ος Κύκλος

Με τη σειρά του, ο Θωμάς του ανοίγεται και του εξιστορεί ένα μέρος της δικής του δραματικής ιστορίας. Η Μαριάννα βρίσκεται αλαφιασμένη στην πόρτα του Μίλτου, παγωμένη γιατί ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον πατέρα της. Ο Ηρακλής αρχίζει να έχει όλο και πιο εμφανή συμπτώματα από το δηλητήριο.

Ο Πρίγκιπας Της Φωτιάς – Επεισόδιο 92, 2ος Κύκλος

Στα γραφεία του ομίλου, παρουσία του Ερρίκου, διοργανώνουν μια μικρή γιορτή παράδοσης της σκυτάλης στην Μάγια. Την ίδια ώρα ο Νίκος στο γραφείο του αρνείται να απαντήσει στη Μάρω μια σειρά ερωτημάτων σχετικών με την αναθεώρηση της δίκης της Βέρας Μωραΐτη. Η Μάγια στη νέα της θέση έρχεται αντιμέτωπη με τη μητέρα της που της ζητά βοήθεια σχετικά με το Ίδρυμα Αμάλθεια, ενώ παράλληλα ο Ανδρέας της αναθέτει να λύσει το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την αναθεώρηση. Ο Λαέρτης και ο Ερρίκος επίσης της επισημαίνουν ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για περιττές κινήσεις ως πρόεδρος του ομίλου.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς – Επεισόδιο 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 2ος κύκλος

Για την αρχική σελίδα « Ο πρίγκιπας της φωτιάς » πατήστε ΕΔΩ

open tv Ο πρίγκιπας της φωτιάςετικέτας Ο Πρίγκιπας Της Φωτιάς – Επεισόδιο 86 2ος Κύκλοςετικέτας Ο Πρίγκιπας Της Φωτιάς – Επεισόδιο 87 2ος Κύκλοςετικέτας Ο Πρίγκιπας Της Φωτιάς – Επεισόδιο 88 2ος Κύκλοςετικέτας Ο Πρίγκιπας Της Φωτιάς – Επεισόδιο 89 2ος Κύκλοςετικέτας Ο Πρίγκιπας Της Φωτιάς – Επεισόδιο 90 2ος Κύκλοςετικέτας Ο Πρίγκιπας Της Φωτιάς – Επεισόδιο 91 2ος Κύκλοςετικέτας Ο Πρίγκιπας Της Φωτιάς – Επεισόδιο 92 2ος ΚύκλοςΟ Πρίγκηπας της Φωτιάς επεισόδιαΟ Πρίγκηπας της Φωτιάς επόμενα επεισόδιαΟ πρίγκιπας της φωτιάςΟ Πρίγκιπας της Φωτιάς 2ος κύκλοςΟ πρίγκιπας της φωτιάς open tvΟ πρίγκιπας της φωτιάς εξελίξειςΟ Πρίγκιπας Της Φωτιάς – Επεισόδιο 85 2ος Κύκλος