Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς – Επεισόδιο 71, 72, 73, 74, 75, 2ος κύκλος

Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς – Επεισόδιο 71, 72, 73, 74, 75, 2ος κύκλος Διαβάστε τι θα γίνει στα νέα επεισόδια της νέας σειράς του Open tv …

Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς – Επεισόδιο 71, 72, 73, 74, 75, 2ος κύκλος

Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς – Επεισόδιο 71, 2ος κύκλος

Ο Ερρίκος Κριεζής, στριμώχνει τον Ανδρέα για να του πουλήσει τις μετοχές του στον όμιλο. Η Βέρα πηγαίνει στο σπίτι του Μίλτου για να πάρει κάποιο αντικείμενο που ανήκε στην Άννα, για το δώσει για τεστ DNA. Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς – Επεισόδιο 71, 72, 73, 74, 75, 2ος κύκλος

H Κάτια ανακοινώνει στο Στέλιο, ότι είναι έτοιμη πια, να μείνουν μαζί. Η Ελεάννα σε μια προσπάθεια να φοβίσει τον Ανδρέα, τον ενημερώνει για το ποιόν του Κριεζή.

Η Κάτια λέει στην Μάγια ότι θα πάει να μείνει με τον Στέλιο. Η Μαριάννα ξαναβρίσκει τον Μίλτο και του εξιστορεί τα γεγονότα της μοιραίας νύχτας. Η Ντιάνα δίνει κατάθεση στην αστυνομία, όπου την ρωτούν πού ήταν ο Ηρακλής τη νύχτα του φόνου του Κοντογιώργου. Η Μάρω που πήγε να αφήσει λουλούδια στον τάφο της Άννας, συναντά εκεί την Μαριάννα….

Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς – Επεισόδιο 72, 2ος κύκλος

Η Μάρω λέει στον Μένιο ότι ήρθε μια γυναίκα που της συστήθηκε ως Άννα Λαζάρου. Η Μαριάννα, συζητώντας με τον Ερρίκο, του λέει ότι δεν έχει εμπιστοσύνη στον Μίλτο και ότι πιστεύει πως αυτός σκότωσε την Άννα. Ο Ανδρέας μαθαίνει από την Μάγια ότι η μητέρα της πήγε να μείνει με τον Στέλιο. Ο Μίλτος μαθαίνει ότι η Μαριάννα επισκέφτηκε την Μάρω και γίνεται έξαλλος.

Ο Ηρακλής ανοίγει τα μάτια του μετά από αρκετές μέρες σε κώμα. Ο Ανδρέας πηγαίνει στο σπίτι του Στέλιου και συγκρούεται με την Κάτια, η οποία τον απειλεί με αποκαλύψεις στην αστυνομία.

Ο Μίλτος παίρνει προειδοποίηση από πληροφοριοδότη να μείνει μακριά από τον Κριεζή, γιατί είναι επικίνδυνος. Η Ελεάννα πηγαίνει στο σπίτι του Στέλιου και βρίσκει εκεί την Κάτια… Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς – Επεισόδιο 71, 72, 73, 74, 75, 2ος κύκλος

Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς – Επεισόδιο 73, 2ος κύκλος

Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς – Επεισόδιο 74, 2ος κύκλος

Μια νοσοκόμα που μπαίνει στο δωμάτιο του Ηρακλή βλέπει ότι τα μηχανήματα υποστήριξης έχουν αποσυνδεθεί και αμέσως σημαίνει συναγερμός. Ο Στέλιος προτείνει στην Κάτια να μαγειρέψουν κάτι για να φάνε, μην υπολογίζοντας την απειρία της Κάτιας στην κουζίνα. Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς – Επεισόδιο 71, 72, 73, 74, 75, 2ος κύκλος

Τα νέα, για την εκ νέου απόπειρα κατά της ζωής του Ηρακλή, φτάνουν στην Αστυνομία. Η Κάτια βάζει όλη της την καλή θέληση να μαγειρέψει, αλλά αυτή δεν αποδεικνύεται αρκετή και η προσπάθεια έχει κωμικά αποτελέσματα.

Ο Μίλτος κρούει τον κώδωνα του κίνδυνου στην Βέρα ώστε είναι πιο προσεκτική και να περιορίσει τις εξόδους της. Στην έρημη Βίλα Τσακίρη, κάποιος μπαίνει και κλέβει το πορτρέτο της μητέρας του Ανδρέα. Κοιτάζοντας το υλικό από την κάμερες στο νοσοκομείο, ο Μίλτος αναγνωρίζει τα μποτάκια που φορούσε η νοσοκόμα- δολοφόνος.

Ο Ανδρέας παραδέχεται στη Βέρα ότι η ομοιότητα της Άννας με την μητέρα του τον είχε ξεγελάσει. Στην ίδια συζήτηση θα θυμηθεί ότι ο ζωγράφος, στον οποίο είχε αναθέσει το πορτραίτο της μητέρας του, είχε παρτίδες και με τον Ερρίκο Κριεζή.

Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς – Επεισόδιο 75, 2ος κύκλος

Ο Ανδρέας, που υποπτεύεται ότι το πορτρέτο της μητέρας του είχε αλλοιωθεί, πηγαίνει να βρει τον ζωγράφο που του είχε αναθέσει να φτιάξει τον πίνακα. Ο Μίλτος, πηγαίνει τις τρίχες από τα μαλλιά της Μαριάννας και μια βούρτσα της Βέρας για μυστικό τεστ DNA.

Ο Ανδρέας ζητά από τον Ηρακλή να κρύψει από την αστυνομία ότι τον πυροβόλησε μια γυναίκα με μάσκα και να πει ψέματα, πως ήταν κάποιος μαυροφορεμένος με κουκούλα. Η Ελεάννα προτείνει στον Ανδρέα να εξαγοράσει το μερίδιο του στον Όμιλο, με καλύτερη προσφορά από αυτή του Κριεζή.

H Μαριάννα αρχίζει να αλλάζει γνώμη για τις ικανότητες και το μυαλό του Μίλτου. Ο Μίλτος επισκέπτεται τον Λαέρτη στη φυλακή.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς – Επεισόδιο 76, 77, 78, 79, 80, 2ος κύκλος

Για την αρχική σελίδα « Ο πρίγκιπας της φωτιάς » πατήστε ΕΔΩ

2os kyklosΟ πρίγκιπας της φωτιάςΟ Πρίγκιπας της Φωτιάς - Επεισόδιο 71 2ος κύκλοςΟ Πρίγκιπας της Φωτιάς - Επεισόδιο 72 2ος κύκλοςΟ Πρίγκιπας της Φωτιάς - Επεισόδιο 73 2ος κύκλοςΟ Πρίγκιπας της Φωτιάς - Επεισόδιο 74 2ος κύκλοςΟ Πρίγκιπας της Φωτιάς - Επεισόδιο 75 2ος κύκλοςΟ Πρίγκιπας της Φωτιάς 2ος κύκλοςΟ πρίγκιπας της φωτιάς ΕπεισόδιοΟ πρίγκιπας της φωτιάς περιλήψεις