Ο Πλάτωνας αποκάλυψε τον τρόπο που η ψυχή ξεφεύγει από τις παγίδες των ερπετοειδών και φτάνει στην αρχική πηγή!

Υπάρχει ένα δίκτυο ή δίχτυ γύρω από τον πλανήτη μας. Φαίνεται να έχει σχέση ή να ταυτίζεται με το ενεργειακό πλέγμα που περιβάλει την Γη. Η ουσία είναι ότι κάποιοι το ελέγχουν. Και μαζί του ελέγχουν τις ζωές και τις ψυχές μας…

Ο Πλάτωνας ήξερε πως να ξεφύγουμε και μας το αποκάλυψε… Σύμφωνα με τον Simon Parkes -ειδικό σε θέματα εξωγήινων, δρακονιανών κλπ- το δίχτυ αυτό δεν είναι φυσικό, αλλά τεχνητό. Κάποιοι το «άπλωσαν» επίτηδες. Μπορεί να φαίνεται αστείο, αλλά υπάρχει σκοπός. Αυτός είναι να παγιδεύσει τις ψυχές να επιστρέφουν στην Πηγή απ΄όπου προήλθαν.

Όταν η ψυχή δεν μπορεί να βγει πέρα από το δίχτυ τότε επιστρέφει σε άλλο σώμα. Η διαδικασία αυτή επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά. Οι ψυχές ανακυκλώνονται συνεχώς. Ζούμε σε μία φυλακή. Αυτή η διαδικασία βολεύει κάποιες υψηλά ιστάμενες οντότητες (ερπετοειδή, Ανουνάκι, διάφοροι επικυρίαρχοι), καθώς τρέφονται από όλο αυτό, επιβιώνουν.

Το δίχτυ είναι το λευκό φως στην άκρη του τούνελ. Δεν πρέπει να το ακολουθήσετε. Αυτή είναι η παγίδα. Αφαιρεί τις μνήμες και ανακλά την ψυχή σε άλλο σώμα.

Μπορείτε, όμως, να δραπετεύσετε από την παγίδα. Υπάρχει τρόπος και μας τον αποκαλύπτει ο Πλάτωνας.

Ο Πλάτωνας στο βιβλίο του «Φαίδων» (ή Περί Ψυχής), μας εξηγεί πως οι άνθρωποι έχουν την δυνατότητα να διαλέξουν ποιόν δρόμο θα ακολουθήσουν, αν -με απλά λόγια- αυτός θα είναι η επιστροφή στην Αρχική Πηγή ή στον Θνητό Βίο. Στην πρώτη περίπτωση ο άνθρωπος θα είναι ευτυχής διότι τίποτε πια δεν θα μπορεί να τον τραβήξει πίσω στον υλικό κόσμο.

Για να το καταφέρει αυτό η ψυχή, δηλαδή να μπορέσει να επιλέξει και να διεκδικήσει την επιλογή της, θα πρέπει ήδη να έχει προπαρασκευαστεί ο άνθρωπος πνευματικά αλλά και με τις πράξεις του. Αν δεν καταφέρει να επιλέξει τότε αυτόματα θα επιστρέψει πίσω στις υλικές αδυναμίες του θνητού βίου.

Το μυστικό, λοιπόν, για να μην πέσουμε στην παγίδα είναι η γνώση της αλήθειας.

Και αυτή επιτυγχάνεται με την μόρφωση και την εξέλιξή μας. Τότε θα μπορέσουμε να πούμε «όχι».

Δείτε το video με την πολύ ενδιαφέρουσα οπτική και, επιχειρήστε να βρείτε και να διαβάσετε τον Πλάτωνα και το βιβλίο του Φαίδων. Θα βρείτε πολύ περισσότερα στοιχεία

erpetoidisplatonaspsichi