Ο Παράδεισος Των Κυριών – Βόμβα – Ντυμένος γυναίκα παραδέχεται την ομοφυλοφιλία του

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Σοκαριστικά θα είναι τα επόμενα επεισόδια της σειράς καθώς θα δούμε πως ο Στέφανος ετοιμάζει μια έκπληξη για τη μητέρα του Πιπίτσα, όταν αυτή ξαφνικά εμφανίζεται μπροστά του.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Βόμβα – Ντυμένος γυναίκα παραδέχεται την ομοφυλοφιλία του

Ωστόσο, η έκπληξη είναι ότι ο Στέφανος είναι ντυμένος ως γυναίκα. Καθώς ετοιμάζονται εντατικά για τον γάμο της Γεωργίας με τον Πάρη, η μητέρα του Στέφανου, Πιπίτσα, αντιλαμβάνεται με θλίψη ότι ο γιος της είναι ομοφυλόφιλος, κάτι που δεν είχε πιστέψει όταν το της είχε πει παλαιότερα. Στο μεταξύ, ο Σίμος συνεχίζει να λέει ψέματα. Απατά τον Πάρη σχετικά με την παρουσία του στο νοσοκομείο, χρησιμοποιώντας ως δικαιολογία την Αμαλία.

Επιπλέον, η Αμαλία μαθαίνει την αλήθεια για τα ψεύτικα επιχειρήματα του Σίμου. Έτσι, όταν ο Σίμος προσπαθεί να τη φιλήσει αργότερα, εκείνη τον απομακρύνει, ζητώντας του να της πει την αλήθεια. Ο Σίμος βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά τις επίμονες ερωτήσεις που του απευθύνονται, κυρίως όσον αφορά τη συνολική του συμπεριφορά.

Παράλληλα, ο Ντίνος δημιουργεί μεγάλη ένταση μεταξύ του και της Μιράντας, θέτοντας έμμεσα το δίλημμα: “Εγώ ή η κόρη σου.” Αυτή η κατάσταση προκαλεί σημαντική ένταση μεταξύ τους, αναγκάζοντάς τους να αντιμετωπίσουν δύσκολες αποφάσεις και συναισθηματικά διλήμματα.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

spoiler ο παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ Παράδεισος Των Κυριών spoilerο παραδεισος των κυριων trailerο παράδεισος των κυριών αλφαΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαπαραδεισοςΠαράδεισος Κυριώνπαραδεισος πανικΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝπαραδεισοσ των κυριων τρειλερτρειλερ ο παραδεισος των κυριων