Ο Παράδεισος Των Κυριών – Βικτώρια – Δωροθέα περνούν στην Αντεπίθεση

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Ντίνος τρελαίνεται όταν βλέπει τις φωτογραφίες του γάμου της Αμαλίας. Ο Βύρωνας, βρισκόμενος σε δύσκολη κατάσταση, προσπαθεί να πλησιάσει την Ζαχαρούλα για να της ζητήσει συγγνώμη.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Βικτώρια – Δωροθέα περνούν στην Αντεπίθεση

Παράλληλα, αισθάνονται απογοητευμένες η Βικτώρια και η Δωροθέα που απέτυχαν να αποτρέψουν τον γάμο του Σίμου και της Αμαλίας. Η Δωροθέα, αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα, επιδιώκει να δυσκολέψει τη ζωή της Αμαλίας, προκαλώντας θυμό στον Σίμο. Μεταξύ των συζητήσεων του Ρένου και του Φώτη, αποκαλύπτεται ένα μυστικό από το παρελθόν τους στο ορφανοτροφείο. Ο Σωτήρης επισκέπτεται την Όλγα και της κάνει μια ερώτηση που την σοκάρει.

Ο Αποστόλης ανακοινώνει κάποια ευχάριστα νέα στον Πάρη και την Όλγα, αρνούμενος όμως να αποκαλύψει τον τρόπο με τον οποίο σκοπεύει να κινηθεί. Ο Σίμος πηγαίνει τις φωτογραφίες από τον γάμο στο γραφείο, αλλά όταν ο Ντίνος τις βλέπει, αντικρίζει κάτι που τον ταράζει. Η Στέλλα αποφασίζει να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα, εισβάλλοντας για μια ακόμη φορά στο δωμάτιο του Χριστόφορου, επιδιώκοντας να πραγματοποιήσει τα όνειρά της.

Ποια μυστικά κρύβουν οι συζητήσεις του Ρένου και του Φώτη από το παρελθόν τους στο ορφανοτροφείο; Ποια είναι η ερώτηση που ο Σωτήρης κάνει στην Όλγα και πώς αντιδρά αυτή; Τι είναι αυτό που ο Ντίνος βλέπει στις φωτογραφίες που τον ταράζει τόσο; Ποιο είναι το ευχάριστο νέο που ανακοινώνει ο Αποστόλης στον Πάρη και την Όλγα, και γιατί αρνείται να αποκαλύψει τον τρόπο που σκοπεύει να κινηθεί; Όλες οι απαντήσεις στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ