Ο Παράδεισος Των Κυριών – Βγάζει τα άπλυτα του Σίμου στη φόρα

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Ρένος αποκαλύπτει στην Αμαλία, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, την εγκληματική φύση του Σίμου, του συζύγου της. Ο Ρένος επισκέπτεται το σπίτι του Σίμου για να συζητήσουν, αλλά αυτός αρνείται να τον δεχτεί.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Βγάζει τα άπλυτα του Σίμου στη φόρα

Ο Ρένος, αναστατωμένος από τη στάση του, αποφασίζει να τα βάλει στη μέση και να αποκαλύψει τα εγκλήματα του Σίμου στην Αμαλία, ακόμα και μπροστά στην Πολυξένη, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ. Ο Σίμος αντιδρά επιθετικά κατά του Ρένου, όπως απεικονίζεται στη συνέχεια της σειράς, ενώ οι γυναίκες προσπαθούν να τον σταματήσουν. Τελικά, τον εκδιώχνουν από το σπίτι και πείθουν την Αμαλία να μην πιστέψει τις κατηγορίες του Ρένου, αλλά να τον συγχωρέσει.

Αργότερα, ο Ντίνος μαθαίνει την αλήθεια για τον Σίμο και ζητά από τον Ρένο να τον βοηθήσει να φέρει στο φως την αλήθεια. Παράλληλα, ο Σίμος ερωτά τον Δημοσθένη για τη διεύθυνση της Βικτώριας, προκειμένου να της μιλήσει. Η συζήτησή τους ακούγεται από την Αμαλία, η οποία ενημερώνει τον πατέρα της για την κρυφή τοποθεσία της Βικτώριας μετά την απόδρασή της από τη φυλακή. Ο πατέρας της ζητά τη διεύθυνση για να συναντήσει τη Βικτώρια και να διαλευκάνουν τα πράγματα μεταξύ τους.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ