Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Μάγια και Φώτης καταγγέλλουν τον δολοφόνο

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Ένα από τα πρόσωπα που θα μας απασχολήσουν έντονα είναι ο πρώην σύζυγος της Δωροθέας και θετός πατέρας του είναι ο Χρήστος. Ο άντρας αυτός είναι αδίστακτος θέλει να πάρει πίσω όσο θεωρεί ότι του έκλεψε η Δωροθέα και είναι σύμμαχος του Αποστόλη. Έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στο γυναικείο φύλο και αυτό είναι και το πρώτό του σημείο. Κάποια στιγμή, λοιπόν, όπως μαθαίνουμε εδώ στο σέρφαρε, πηγαίνει στο Μπραζίλ και γνωρίζει τη Λόλα, η οποία εργάζεται εκεί. Όμως, αυτή η γνωριμία θα αποδεχθεί μοιραία για τη γυναίκα. Συγκεκριμένα, όταν μένουν μόνοι τους ο Χρήστος θυμώνει μαζί της και κάνοντας τον έλεγχο της σκοτώνει.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Μάγια και Φώτης καταγγέλλουν τον δολοφόνο

Μόλις συνειδητοποιεί τι έχει κάνει σαστίζει, αλλά με όση ψυχραιμία του έχει απομείνει προσπαθεί να καλύψει τα ίχνη του και να εξαφανιστεί. Στη συνέχεια ο άντρας συναντάει τον Αποστόλη, ο οποίος αναλαμβάνεται αμέ πως πως είναι ταραγμένος και ότι κάτι σοβαρό έχει συμβεί. Ο Χρήστος, όμως, του λέει διάφορες δικαιολογίες και τον αποφεύγει. Τις επόμενες ώρες, η είδηση πως μια γυναίκα βρέθηκε νεκρή προκαλεί αναστάτωση σε όλους. Η Αστυνομία ξεκινά αμέσως έρευνα για την υπόθεση, ενώ όταν τακτοποιούνται τα στοιχεία της και μαθαίνουν όλοι πως πρόκειται για τη Λάλα που εργαζόταν στο Μπραζίλ, σοκάρονται.

Η καλύτερή της φίλη, η Μάγια, αλλά και ο ιδιοκτήτης του μπαρ δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί. Από την άλλη, ο Αποστόλης υποψιάζεται πως ο δολοφόνος της αδικοχαμένης γυναίκας είναι ο Χρήστος και τον πιέζει να του πει την αλήθεια και να ομολογήσει. Ωστόσο εκείνος αρνείται τα πάντα. Οι μέρες περνούν και ο Γιαμαλής συγκεντρώνει στοιχεία για την υπόθεση και ξεκινάει να παίρνει καταθέσεις από τα κοντινά πρόσωπα της Λόλας. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και το αφεντικό της, ο Φώτης, τον οποίο θεωρεί και ύποπτο για τον εμπρησμό του «Παράδεισου».

Διαβάστε ΕΔΩ: Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 16, 17, 18, 19, 20

Γι’ αυτό όπως θα δούμε στην σειρά Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος, ανάμεσα σε άλλες ερωτήσεις του ζητάει να του πει αν έχει εγκαύματα στο κορμί του. Παράλληλα, η Μάγια προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ του φριχτού θανάτου που είχε η φίλη της. Όμως είναι αποφασισμένη να βοηθήσει στις έρευνες ώστε να βρεθεί ο δολοφόνος της Λόλας. Ο Χρήστος, τώρα, που θεωρεί πως δεν κινδυνεύει να αποκαλυφθεί, πηγαίνει ένα βράδυ στο «Μπραζίλ» και γνωρίζει τη Μάγια και θελει να περάσει τις επόμενες ώρες μαζί της. Εκείνη, λοιπόν, με διάφορα τεχνάσματα καταφέρνει και του βγάζει το πουκάμισο και βλέπει σοκαρισμένη το έγκαυμα που έχει. Τότε σκέφτεται πως ίσως αυτός έχει ανά μείξη με τον εμπρησμό στον «Παράδεισο» και στη συνέχεια μοιράζεται τις υποψίες της με τον Φώτη.

Οι δυο τους, λοιπόν, θυμούνται πως ο Χρήστος είχε επισκεφθεί το μπαρ και πριν από λίγες ημέρες και ίσως αυτός να σκότωσε τη Λόλα. Έτσι, αποφασίζουν να πάνε στην Αστυνομία και να τον καταγγείλουν. Μάλιστα, στην κατάθεσή της η Μάγια τονίζει πως αυτός ο άντρας έχει εγκαύματα στο κορμί του. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, καθώς ο Γιαμμαλής είναι βέβαιος πως όποιος ευθύνεται για τον εμπρησμό στο κατάστημα σίγουρα θα έχει σημάδια στο σώμα του. Μάλιστα, η κοπέλα, με δάκρυα στα μάτια, τονίζει πως ο άντρας αυτός είναι επικίνδυνος και ότι θα μπορούσε να κάνει κακό και στην ίδια όπως έκανε και στη φίλη της…

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

spoiler ο παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ Παράδεισος Των Κυριών spoilerο παραδεισος των κυριων trailerο παράδεισος των κυριών αλφαο παράδεισος των κυριών β΄ κύκλοςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαπαραδεισοςΠαράδεισος Κυριώνπαραδεισος πανικΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝπαραδεισοσ των κυριων τρειλερτρειλερ ο παραδεισος των κυριων