Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 97 – Ο Σίμος βρίσκει φωτογραφία του πατέρα του

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 97 – Η Αμαλία ενημερώνει τον Σίμο ότι κάποιος τηλεφώνησε από το εξωτερικό, ανακοινώνοντας ότι εντόπισε τα στοιχεία του πατέρα του. Αυτή η ανακάλυψη τον κάνει να αναστατωθεί.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 97 – Ο Σίμος βρίσκει φωτογραφία του πατέρα του

Αποφασισμένος να διαπιστώσει την αλήθεια, ο Σίμος παραβιάζει το γραφείο της Βικτώριας. Εκεί, ανακαλύπτει μια φωτογραφία του πατέρα του με μια τρυφερή αφιέρωση προς την ίδια. Αυτή η ανακάλυψη τον κάνει να συνειδητοποιήσει ότι η νονά του τον εξαπατά συστηματικά, κρατώντας τον στο σκοτάδι. Ταυτόχρονα, η Βικτώρια συλλαμβάνεται για μια ακόμα φορά. Κάνοντας ένα λάθος, εμπιστεύθηκε τη Στέλλα με ένα αντικείμενο που δεν έπρεπε ποτέ να βρεθεί στα χέρια της: τα χάπια με το δηλητήριο.

Η Στέλλα, η οποία ζηλεύει αρρωστημένα τη Μιράντα λόγω της προσοχής που της δείχνει ο Χριστόφορος, αποφασίζει να δηλητηριάσει το φαγητό της. Ωστόσο, αντί για τη Μιράντα, το φαγητό το τρώει η Ματούλα. Η Στέλλα, αντιμέτωπη με την απρόσμενη κατάσταση, προσπαθεί απεγνωσμένα να σώσει τη μητέρα της. Η Ματούλα χάνει τις αισθήσεις της και μεταφέρεται άμεσα στο νοσοκομείο.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ