Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 91 – Η Αμαλία ερευνά το παρελθόν του

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 91 – Αρχικά, η Αμαλία αρνείται να αποδεχτεί όσα της είχε αποκαλύψει ο Ντίνος σχετικά με τον άντρα της, επιχειρώντας να τα αποδώσει σε συμπτώσεις.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 91 – Η Αμαλία ερευνά το παρελθόν του

Ενδεχομένως, λοιπόν, να μην είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Ρένος πυρπόλησε το “Παράδεισο” και αμέσως μετά εμφανίστηκε ο Σίμος, εμφανιζόμενος σαν από μηχανής θεός για να προσπαθήσει να το αναγεννήσει. Παράλληλα, ο Βλησσάρης δέχεται ένα τηλεφώνημα που θα ανατρέψει τα δεδομένα που θεωρούσε δεδομένα μέχρι τότε. Εν τω μεταξύ, η Βικτώρια επιχειρεί και πάλι να προκαλέσει αναταραχή.

Ο Χρήστος, παρά την αντίθεσή του, βρίσκεται αντιμέτωπος με αποδεικτικά στοιχεία που αρχίζουν να τον ενοχοποιούν. Η Αμαλία βρίσκεται αναγκασμένη να προβάλει ψεύτικες δικαιολογίες προς τον Σίμο, ισχυριζόμενη πως πηγαίνει στη Μιράντα για να αναζητήσει πληροφορίες για το παρελθόν του. Ωστόσο, η μυστική της συνάντηση με τον Ντίνο αποκαλύπτεται στον άντρα της λόγω ενός λάθους του ταξιτζή.

Ποιο είναι το περιεχόμενο του τηλεφωνήματος που λαμβάνει ο Βλησσάρης και πώς αλλάζει η κατάσταση μετά από αυτό; Τι κρύβεται πίσω από την επιμονή της Βικτώριας στο να προκαλέσει αναταραχή; Πώς αντιδρούν ο Χρήστος και η Αμαλία στις εξελίξεις που συμβαίνουν γύρω τους; Ποια είναι η σημασία των ψεμάτων που πρέπει να πει η Αμαλία και πώς επηρεάζουν τη σχέση της με τον Σίμο;

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ