Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 88 – Αμφιβολίες βασανίζουν τον Ντίνο

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 88 – Ο Σωτήρης επισκέπτεται την Όλγα στο σπίτι της και της ζητά να μείνουν για λίγο καιρό στο σπίτι του, ενώ η πρώην γυναίκα του και το παιδί τους είναι εκεί. Αποσβολωμένη, η Όλγα του απαντά πως δεν την ενοχλεί η παρουσία τους, αλλά η στάση του της προκαλεί πολλές αμφιβολίες για τα αισθήματά του.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 88 – Αμφιβολίες βασανίζουν τον Ντίνο

Λίγο μετά, ο Αποστόλης ανακοινώνει στον Πάρη και την Όλγα ότι σύντομα θα ανακτήσει την περιουσία τους, όμως αρνείται να αποκαλύψει πώς σκοπεύει να τα καταφέρει. Ο Σίμος πηγαίνει φωτογραφίες από τον γάμο στο πολυκατάστημα για να τις δείξει με χαρά. Ο Ντίνος, κρατώντας μια φωτογραφία, διαπιστώνει κάτι που τον αναστατώνει πολύ: η Αμαλία φοράει το μενταγιόν που της είχε δώσει εκείνος.

Οι αμφιβολίες τον ταλαιπωρούν, φέρνοντάς τον σε πολύ δύσκολη θέση, οπότε ζητά εξηγήσεις από την Αμαλία, η οποία του εξηγεί ότι το φόρεσε για να έχει κοντά της τους δικούς της ανθρώπους, όπως η Μιράντα και εκείνος. Η συνομιλία της Μιράντας με τη Ζαχαρούλα, μετά το χωρισμό της από τον Βύρωνα, θα της δώσει κουράγιο, αλλά ο πόνος της είναι μεγάλος και απαιτεί μεγάλη δύναμη και υπομονή για να ξανασταθεί στα πόδια της…

Η Πιπίτσα απαιτεί από τον Μάρκο να επαναφέρει τις ισορροπίες στο σπίτι τους μετά την απαράδεκτη συμπεριφορά του απέναντι στον Στέφανο. Ο Πάρης μαθαίνει για ακόμη μία φορά ότι ο πατέρας του του έχει κρύψει την αλήθεια και αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει στα ίσια, χωρίς ωστόσο να μπορεί να αποδείξει όσα έμαθε από τον Χρήστο και τον πατέρα του για τον Σίμο, ώστε να τον καταγγείλει στην αστυνομία.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ