Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 85, 86, 87, 88, 89

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 85, 86, 87, 88, 89  Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Ο Παράδεισος των κυριών του ALPHA …

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 85, 86, 87, 88, 89

 

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 85

Δύο ώρες διορία δίνει ο Αποστόλης στον Ρένο, προκειμένου να καταθέσει ότι εκείνος έβαλε φωτιά στον «Παράδεισο» με εντολή του Σίμου και της Βικτώριας, καθώς έχει ήδη κλείσει συμφωνία με τον Χρήστο. Αν καταφέρει να τον βγάλει από τη φυλακή, ο Αποστόλης παίρνει πίσω όλη την περιουσία του. Η Όλγα τελικά αποφασίζει να παραστεί στο γάμο του Σίμου και της Αμαλίας, γεγονός που δίνει μεγάλη χαρά στην αδελφή της, Δωροθέα. Η εγκυμοσύνη της γυναίκας του Βύρωνα προκαλεί θλίψη στη Ζαχαρούλα και την οικογένειά της, καθώς δεν πρόκειται να υπάρξει διαζύγιο και γάμος. Ο Βύρωνας, που τρέφει ειλικρινή έρωτα για εκείνη και είχε σκοπό να την κάνει γυναίκα του, προσπαθεί να τη δει για να της ζητήσει συγγνώμη.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 86

Φτάνει η μέρα του γάμου της Αμαλίας με τον Σίμο. Η Βικτώρια, που θέλει να τον τινάξει στον αέρα, αποκαλύπτει δήθεν εμπιστευτικά στη Δωροθέα ότι η ανιψιά της, Αμαλία, δεν έχει ξεπεράσει τον Ντίνο κι ότι ο Σίμος πρόκειται να παντρευτεί μια γυναίκα που είναι ερωτευμένη με το συνεταίρο του. Η Δωροθέα, έξαλλη, το ξεφουρνίζει στο γιο της κι εκείνος, με τη σειρά του, ζητά εξηγήσεις από την Αμαλία. Ψύχραιμα, εκείνη του λέει ότι τον έχει ξεπεράσει, αλλά είναι ο άντρας της βιολογικής μητέρας της και, εκ των πραγμάτων, έχει επικοινωνία μαζί του. Ο Σίμος πείθεται από τα λόγια της, ενώ η Βικτώρια και η Δωροθέα είναι πολύ ενοχλημένες που δεν κατάφεραν να εμποδίσουν αυτό το γάμο. Η Δωροθέα, όμως, δεν μπορεί να • συμβιβαστεί και προσπαθεί να κάνει τη ζωή της Αμαλίας δύσκολη στο σπίτι, κάνοντας έξαλλο τον ερωτευμένο Σίμο.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 87

Σε μια συζήτηση που έχει ο Ρένος με τον Φώτη, γύρω από το κοινό τους παρελθόν στο ορφανοτροφείο, μαθαίνει τυχαία ότι τον Σίμο δεν τον πέταξε ο Ντίνος από τις σκάλες, αλλά ο Φώτης. Ο Ρένος το μεταφέρει αμέσως στον Σίμο, που μένει εμβρόντητος, καθώς η Βικτώρια τον έχει διαβεβαιώσει πολλές φορές ότι ένοχος είναι ο Ντίνος. Είναι η στιγμή που ο Σίμος συνειδητοποιεί ότι ζει μέσα σ’ ένα ψέμα και πως η Βικτώρια τον εξαπατά τόσα χρόνια για να μπορεί να τον χειραγωγεί. Θυμωμένος και απογοητευμένος, την κατηγορεί ευθέως πως τον χρησιμοποίησε λέγοντάς του ψέματα. Η Βικτώρια, χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της, αφενός αμφισβητεί την εγκυρότητα της πληροφορίας και αφετέρου ισχυρίζεται ότι, αν τελικά ισχύει αυτό, τότε και η ίδια έπεσε θύμα της ίδιας πλάνης. Ο Σίμος, όμως, δεν πείθεται από τα λόγια της.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 88

Ο Σωτήρης επισκέπτεται την Όλγα στο σπίτι της και τη ρωτά αν την ενοχλεί να μείνουν για λίγο καιρό στο σπίτι του η πρώην γυναίκα του με το παιδί τους. Αποσβολωμένη, εκείνη του απαντά πως δεν την ενοχλεί, αλλά η στάση του της προκαλεί πολλές αμφιβολίες για τα αισθήματά του. Λίγο μετά, ο Αποστόλης ανακοινώνει στον Πάρη και την Όλγα ότι σύντομα θα πάρει πίσω την περιουσία τους, όμως αρνείται να τους πει με ποιον τρόπο σκοπεύει να τα καταφέρει. Ο Σίμος πηγαίνει φωτογραφίες από το γάμο στο πολυκατάστημα για να τις δείξει περιχαρής. Ο Ντίνος, παίρνοντας μια φωτογραφία στα χέρια του, βλέπει κάτι που τον αναστατώσει πολύ: η Αμαλία φορά το μενταγιόν που της είχε χαρίσει εκείνος. Οι αμφιβολίες τον βασανίζουν, φέρνοντάς τον σε πολύ δύσκολη θέση, οπότε ζητά εξηγήσεις από την Αμαλία, η οποία του εξηγεί ότι το φόρεσε γιατί στο γάμο ήθελε να έχει κοντά της τους δικούς της ανθρώπους, όπως είναι η Μιράντα κι εκείνος. Η κουβέντα που κάνει η Μιράντα με τη Ζαχαρούλα, μετά το χωρισμό της από τον Βύρωνα, θα της δώσει κουράγιο, αλλά ο πόνος της είναι πολύ μεγάλος και θέλει μεγάλη δύναμη και υπομονή για να καταφέρει να ξανασταθεί στα πόδια της… Η Πιπίτσα απαιτεί από τον Μάρκο να αποκαταστήσει τις ισορροπίες στο σπίτι τους μετά την απαράδεκτη συμπεριφορά που είχε απέναντι στον Στέφανο. Ο Πάρης μαθαίνει για ακόμη μία φορά ότι ο πατέρας του τους έχει αποκρύψει την αλήθεια και αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει στα ίσια, όμως δεν μπορεί να αποδείξει όσα έμαθε από τον Χρήστο και τον πατέρα του για τον Σίμο, ώστε να τον καταγγείλει στην αστυνομία.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 89

Στο σπίτι των Μπουραντάδων άλλη μια γυναίκα θέλει να ζήσει το όνειρό της… Μεθυσμένη η Στέλλα, για μια ακόμη φορά, τρυπώνει στο δωμάτιο του Χριστόφορου, ενώ κοιμάται, και τον φιλάει. Έξαλλος εκείνος την αποκαλεί «παλιοθήλυκο» και τη διώχνει από το δωμάτιο. Η συμπεριφορά της τον έχει φέρει στα όριά του. Έτσι, ζητά από τη Ματούλα να μείνουν σε άλλο σπίτι μαζί με την κόρη της και προσφέρεται να αναλάβει ο ίδιος να πληρώνει το ενοίκιό τους. Όταν το μαθαίνει η Στέλλα, η αντίδρασή της παίρνει απρόβλεπτες διαστάσεις.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ο Παράδεισος Των Κυριών Β κύκλος – Επεισόδιο 90, 91, 92, 93, 94

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 85Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 86Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 87Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 88Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο89ο παράδεισος των κυριών β΄ κύκλοςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδια