Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 84 – Ντίνος – Σίμος πιάνονται στα χέρια

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 84 – Ο Βύρωνας ανακοινώνει στη Ζαχαρούλα οτι πρέπει να χωρίσουν γιατί η σύζυγός του είναι έγκυος. Η επίσκεψη μιας μυστηριώδους γυναίκας στο ζαχαροπλαστείο, καθώς και οι λέξεις που ακούγονται, σαρώνουν τα συναισθήματα της Σύρμω, αφήνοντας την να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 84 – Ντίνος – Σίμος πιάνονται στα χέρια

Η συνάντηση της Όλγας στο σπίτι του Σωτήρη, με τη γυναίκα του και το παιδί του, προκαλεί αμηχανία. Το αναπόφευκτο σύγκρουσης των δύο κόσμων αναδεικνύει την ανάγκη για αντιμετώπιση των προβλημάτων και των αντιφάσεων. Παράλληλα, η Μιράντα ρωτά τον Ντίνο αν ο πραγματικός λόγος που διστάζει να παρευρεθεί στον γάμο της Αμαλίας είναι επειδή διατηρεί ακόμα συναισθήματα για εκείνη. Ο Ντίνος, αρχίζοντας να συνειδητοποιεί την αλήθεια, βυθίζεται στον εσωτερικό του κόσμο.

Η επένδυση του Ντίνου με τον Σίμο στο θέατρο «Ολύμπια» δεν εξελίσσεται όπως αναμενόταν. Οι αναβολές των εργασιών φέρνουν αντιξοότητα στη σχέση τους και εκείνος συνειδητοποιεί την ανάγκη για αντιμετώπιση των προβλημάτων. Η Αμαλία, αναλαμβάνοντας το μέρος του πρώτου, επιφέρει ένταση στη σχέση των μελλονύμφων, αποδεικνύοντας πως ίσως δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον πρώην της, προκαλώντας αναταραχή λίγο πριν από τον επερχόμενο γάμο.

Έτσι, σε έναν κόσμο πλούσιο σε συναισθηματικές αναταραχές, οι χαρές και οι αποκαλύψεις αποκτούν βάθος, αναδεικνύοντας την πολυπλοκότητα των σχέσεων.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ