Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 82 – Ο Χρήστος απειλεί τη Βικτώρια

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 82 – Ο Χρήστος, προφυλακισμένος και αποφασισμένος, απειλεί τη Βικτώρια. Εκτοξεύοντας λόγια που κρύβουν τον κίνδυνο, υποστηρίζει ότι όλα τα εγκλήματα πρέπει να βαρύνουν είτε την ίδια είτε τον Σίμο, αλλά όχι αυτόν. Αυτή η απειλή ανατρέπει την ισορροπία, μετατρέποντας σύμμαχους σε εχθρούς.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 82 – Ο Χρήστος απειλεί τη Βικτώρια

Η Βικτώρια, αναλαμβάνοντας τον έλεγχο της κατάστασης, δεν υποκύπτει στους εκβιασμούς του. Αντίθετα, αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Χρήστο. Στρέφεται προς τον Αποστόλη, παλιό σύμμαχό της, και τον πείθει να ενωθούν ενάντια στον κοινό τους εχθρό. Και ο Χρήστος, συνειδητοποιώντας την ανάγκη για συμμαχία, προτείνει το ίδιο στον Αποστόλη. Έτσι, ο Αποστόλης, που προσπαθεί να επιβιώσει στον κόσμο του εγκλήματος, βρίσκεται ανάμεσα σε δύο αντίπαλα μέτωπα.

Ο πρώην σύμμαχος μετατρέπεται σε πιόνι, χειριζόμενος τα χαρτιά του με δεξιοτεχνία. Η Βικτώρια και ο Χρήστος αντιμετωπίζουν τον Αποστόλη ως τον κλειδί για την επιβίωσή τους σε αυτό τον επικίνδυνο χορό εγκλήματος. Καθώς οι ενέργειες και οι προδιαθέσεις αλλάζουν, ο Αποστόλης βρίσκεται παγιδευμένος ανάμεσα σε δύο φωτιές, γίνοντας τον άσο στο μανίκι δύο ανεξέλεγκτων δολοφόνων. Η σύγκρουση αναμένεται με ένταση, καθώς ο Αποστόλης παίζει το παιχνίδι της επιβίωσης με τον κίνδυνο να αναδειχθεί ως καθοριστική μονάδα σε αυτήν την εγκληματική σύγκρουση.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ