Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 80 – Ο Χρήστος συλλαμβάνεται

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 80 – Ο Παράδεισος εξαρτάται πλέον από την αναταραχή, καθώς η Μιράντα ανακοινώνει την απόφασή της για διαζύγιο με τον Ντίνο, όταν επιστρέφει στο ζαχαροπλαστείο. Ο Ντίνος, χωρίς όρεξη για δικαιολογίες, αφαιρεί την βέρα του, εισερχόμενος σε μια εκρηκτική φάση.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 80 – Ο Χρήστος συλλαμβάνεται

Στο μεταξύ, ο Χρήστος συλλαμβάνεται ως ύποπτος για τη δολοφονία της Νέλλυς. Παρόλα αυτά, έχει δημιουργήσει ένα στοιχείο που να τον αθωώνει. Ο Σωτήρης, συναντώντας τη φίλη της Νέλλυς, Ζωζώ, ανακαλύπτει ότι αυτή είχε παραδώσει την αλήθεια για τον βιασμό στην αστυνομία. Παρόλα αυτά, ο Δημοσθένης αγνοεί τις καταγγελίες της. Καθώς ο Πάρης απαλλάσσεται από το βάρος του κακοποιητικού γεγονότος μετά την κατάθεση της Ζωζώς, οι πραγματικοί ένοχοι αρχίζουν να αντιλαμβάνονται την απειλή.

Ο Πάρης επισκέπτεται τους Μπουραντάδες, αποκαλύπτοντας τον πραγματικό δράστη πίσω από τον βιασμό της Νέλλυς τον Σίμο. Ο Χριστόφορος, ακούγοντας την αποκάλυψη, γεμάτος από οργή και διώχνει τον Σίμο από το σπίτι. Ο Σίμος, αντιδρώντας με ψεύτικη αταραξία, αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι κανείς δεν θα τον πιστέψει. Οι μέρες του, όμως, φαίνεται πως μετρούνται, καθώς η αλήθεια αρχίζει να ξεπροβάλλει. Ο Πάρης και ο Χριστόφορος, αποφασισμένοι να φέρουν δικαιοσύνη, ετοιμάζονται να αποκαλύψουν την αλήθεια στον κόσμο και να ανατρέψουν την αδικία που κυριαρχεί στον Παράδεισο.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ