Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 80, 81, 82, 83, 84

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 80, 81, 82, 83, 84  Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Ο Παράδεισος των κυριών του ALPHA …

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 80, 81, 82, 83, 84

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 80

Η Μιράντα ζητά διαζύγιο από τον Ντίνο μόλις επιστρέφει στον «Παράδεισο». Σε έξαλλη κατάσταση, εκείνος βγάζει τη βέρα του και δεν έχει διάθεση να ακούσει καμία δικαιολογία. Ο Χρήστος συλλαμβάνεται για το φόνο της Νέλλυς, αλλά έχει φροντίσει να κατασκευάσει το άλλοθι του. Ο Σωτήρης συναντά τη Ζωζώ, φίλη της Νέλλας, και μαθαίνει ότι έχει καταθέσει την αλήθεια στην αστυνομία για το βιασμό, αλλά ο Δημοσθένης δεν την προώθησε στο τμήμα που χειρίζεται την υπόθεση. Ο Πάρης, μετά την κατάθεση της Ζωζώς, μοιάζει να απαλλάσσεται από το μαρτύριο που περνά και οι πραγματικοί ένοχοι θα πρέπει να ανησυχούν ότι ήρθε η ώρα να πληρώσουν για τα εγκλήματά τους. Πηγαίνει στο σπίτι των Μπουραντάδων και κάνει τον Χριστόφορο έξαλλο, καθώς του αποκαλύπτει ότι πίσω από το βιασμό της Νέλλυς βρίσκεται ο Σίμος. Ο Χριστόφορος τον πετάει έξω από το σπίτι, ενώ ο Σίμος ισχυρίζεται πως είναι όλα ψέματα και του λέει πως κανείς δεν θα τον πιστέψει.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 81

Ο Χρήστος καταστρώνει σχέδιο για το πώς να βγει από τη φυλακή και να μπει κάποιος άλλος στη θέση του, αφού φορτωθεί όλα τα εγκλήματα. Μιλάει με τον Σαρηγιάννη γιατί θέλει τη βοήθειά του. Ο Μάρκος ζητά από τη Δωροθέα να χωρίσουν, καθώς η Γεωργία, μετά τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει κάνει ο Χριστόφορος για να μην είναι το μωρό με το βιαστή της κόρης του, θα επιστρέψει στο σπίτι της. Συνεπώς και η Πιπίτσα, η οποία θα πρέπει να φυλάει το μωρό. Ο Αποστόλης πηγαίνει στο σπίτι του Ρένου και του ζητάει μια χάρη που δεν θα τολμούσε ποτέ κανείς να ξεστομίσει. Στην οικογένεια του Πάρη είναι όλοι χαρούμενοι με την απαλλαγή του από την κατηγορία του βιασμού. Την ίδια στιγμή, ο Σαρηγιάννης προσπαθεί να κινήσει τα νήματα ανάλογα με το πώς συμφέρουν τον Χρήστο, όμως δεν φαίνεται να μπορεί να του βρει εύκολα συμμάχους. Ο Μάρκος αρνείται να αποδεχτεί αυτό που του εκμυστηρεύτηκε ο γιος του, ότι είναι ομοφυλόφιλος. Στο μεταξύ, η μέρα της δίκης για το δήθεν βιασμό έχει φτάσει και ο Πάρης αθωώνεται χάρη στην κατάθεση της Ζωζώς.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 82

Ο προφυλακισμένος Χρήστος απειλεί τη Βικτώρια, λέγοντάς της ότι όλα τα εγκλήματα θα πρέπει να πέσουν επάνω της ή στον Σίμο και όχι στον ίδιο. Από εκείνη τη στιγμή, από σύμμαχοι γίνονται εχθροί. Η Βικτώρια διατηρεί την ψυχραιμία της και ζητά, στη συνέχεια, από τον Αποστόλη να συμμαχήσουν ενάντια στον Χρήστο. Το ίδιο θα του ζητήσει και ο Χρήστος. Έτσι, ο Αποστόλης από καμένο χαρτί γίνεται ο άσος στο μανίκι δύο αδίστακτων δολοφόνων, που συγκρούονται πια μεταξύ τους.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 83

Ο Χριστόφορος γίνεται έξαλλος, όταν βρίσκει στο σπίτι της Γεωργίας τον Πάρη με το μωρό στην αγκαλιά. Είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να τους πάρει την κηδεμονία. Ο Αποστόλης συναντά τον Ρένο και του προτείνει να αποκαλύψει ότι ο Σίμος έδωσε εντολή για τον εμπρησμό στον «Παράδεισο», για τη δολοφονία της Νέλλυς, της Λιζέτας αλλά και τη δική του απόπειρα δολοφονίας. Ο Ρένος, που είναι τρελά ερωτευμένος με τον Σίμο, αρνείται και του εξηγεί ότι όλα τα εγκλήματα θα τα αναλάβει ο ίδιος.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 84

Ο Βύρωνας ανακοινώνει στη Ζαχαρούλα ότι η γυναίκα του είναι έγκυος. Η επίσκεψη μιας γυναίκας στο ζαχαροπλαστείο κι αυτά που θα πει, θα κάνουν τη Σύρμω να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Η συνάντηση της Όλγας, στο σπίτι του Σωτήρη, με τη γυναίκα του και το παιδί του της προκαλεί αμηχανία. Την ίδια ώρα, η Μιράντα ρωτά τον Ντίνο αν ο πραγματικός λόγος που δεν θέλει να παρευρεθεί στο γάμο της Αμαλίας είναι γιατί παραμένει ακόμη ερωτευμένος μαζί της. Ο Ντίνος αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά με την καινούργια επένδυση που έκανε με τον Σίμο, καθώς οι εργασίες στο θέατρο «Ολύμπια» συνεχώς αναβάλλονται. Έτσι, οι δυο τους τσακώνονται. Η Αμαλία παίρνει το μέρος του πρώτου και δημιουργείται ένταση στη σχέση των μελλονύμφων λίγο πριν από το γάμο τους. Όλα δείχνουν ότι τελικά η Αμαλία δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον Ντίνο.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ο Παράδεισος Των Κυριών Β κύκλος – Επεισόδιο 85, 86, 87, 88, 89

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 80Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 81Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 82Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 83Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 84ο παράδεισος των κυριών β΄ κύκλοςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδια