Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 79 – Ο Ντίνος δέχεται την πρόταση του Σίμου

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 79 – Ο Ντίνος αποκαλύπτει στον Σίμο την απόφασή του να δεχτεί την πρότασή του. Τα χέρια δίνονται, και η ικανοποίηση εκφράζεται με λόγια, αλλά εντός τους, η έλλειψη εμπιστοσύνης εξακολουθεί να υπάρχει. Στο μεταξύ, η Μιράντα, ενημερωμένη για την απόφαση του Ντίνου, προσπαθεί να τον πείσει να αλλάξει γνώμη. Ο Σωτήρης, αντιμετωπίζοντας τα αποτελέσματα των επιλογών του, προσπαθεί να παραμείνει στήριγμα για την Όλγα.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 79 – Ο Ντίνος δέχεται την πρόταση του Σίμου

Η Στέλλα, αποφασισμένη να επιτύχει τους στόχους της, δείχνει αποφασισμένη και έτοιμη να διεκδικήσει αυτό που θέλει. Ο Ρένος, εμπιστεύεται τον Στέφανο και εξομολογείται για πράξεις και καταστάσεις από το παρελθόν που θα προτιμούσε να μην είχαν συμβεί. Καθώς συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί πλέον να κρύβεται, ο Στέφανος αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά στον πατέρα του για την πραγματική του ταυτότητα και τον παράγοντα που τον κάνει ευτυχισμένο.

Η αρχική αντίδραση του Μάρκου είναι να αισθανθεί ότι χάνει τον έλεγχο, αλλά δεν εκρήγνυται σε θυμό. Αντιθέτως, αποφασίζει να ενημερώσει και τη μητέρα του. Η Πιπίτσα, πιο συντηρητική, αναστατώνεται μόλις ακούει για τον Στέφανο και κατηγορεί τον Μάρκο για τον δρόμο που ακολούθησε ο γιος τους. “Εσύ φταίς που ο γιος μας πήρε αυτό το δρόμο! Δεν ήσουν δίπλα του όταν έπρεπε…” του λέει, αναγκάζοντας τον Μάρκο να αντιμετωπίσει μια νέα πρόκληση στο να διατηρήσει την ισορροπία στην οικογένειά του.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ